שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר אור
    היום יש לי החזרה ב-19.00 בערב ,כמה ימי מנוחה בבית לדעתכן?

shoshi
12 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב ממי
    אני לקחתי שלושה ימים אבל לא שכבתי כל היום במיטה התנהגתי רגיל חוץ מללכת לעבודה
  • בוקר טוב ממי
    אני לקחתי שלושה ימים אבל לא שכבתי כל היום במיטה התנהגתי רגיל חוץ מללכת לעבודה
  • את לא חייבת ימי מנוחה בעיקרון, זה תלוי בסוג העבודה שלך. אני חושבת שמחר זה מספיק אבל תראי איך תרגישי. שיהיה בהצלחה!
  • היי ובהצלחה מאמי..כידוע לי אחרי ההחזרה חוזרים לשיגרה מלאה (חוץ מלהרים דברים כבדים וכו..)..אני לכחתי 3 ימי מחלה אחרי השאיבה אבל מחר יש לי החזרה ומחר בערב אני יוצאת למשמרת לילה כי בגלל שהילדה הייתה חולה שבוע שעבר והשאיבה השבוע עוד לא עבדתי בכלל החודש ולא רוצה לחשוב אפילו על כמה אני יקבל משכורת חודש הבא כי אצלינו החודש מסתיים בתאריך 23.. אז לשאלתך עם את מרגישה בסדר ואין משהו חריג את יכולה לחזור לשגרה..
  • תודה רבה בנות ובהצלחה לכולכן!מחר לא אלך...ויום חמישי אראה מה הרופא ימליץ לי בערב כמה ימי מנוחה!
    מישהי עשתה באסותא רמת החייל ? בהחזרה הרופא יגיד לי כמה תאים,?
    ומה עוד צריך לשאול לגבי איכות?

shoshi
  • כן בהחזרה עצמה כשמקבלים אותך הרופאים והאחיות תשאלי את זאת שבאה מהמעבדה כמה תאים העוברים ומה האיכות שלהם..בהצלחה
  • קודם כל המון בהצלחה!
    לדעתי אין צורך בימי מנוחה עדיף לחזור לשגרה ולא להתעסק בספקולציות בבית אבל כמובן זו בחירה שלך
    לגבי איכות העוברים לדעתי אל תשאלי כלום אלא אם יגידו לך לפעמים מחשבה רעה יכולה להרוס טיפול לדעתי עדיף לשמור על אנרגיות טובות כל ה12 יום ....
    תשאלי אחרי הטיפול כדי ללמוד לקח להבא אם חלילה האיכות לא טובה
    בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות לטיפול מנצח
  • צודקת ורד, תודה רבה.
    לגבי ימי מחלה אני עובדת במקום מאוד מסודר ...שאפילו אוספים ימי מחלה בעודף(שלא נצטרך) ויש לי המון ימי מחלה. לכן אין הרבה התלבטות אנוח בכייף
    מה שגם יש לי ילד בן 5 אחרי הגן צריך תשומת לב.....לא אשאל הרבה היום
    כי שורה אחרונה כל הרופאים והמעבדות הם שליחים ,ומי שקובע הוא השם!
    ביצית וזרעון 1 מספיק לעובר יפהפה את זה צריך לזכור תמיד וככה אני מאמינה.
    בשורות טובות לכולנו

shoshi
  • את מקסימה וצודקת במאת האחוזים!
    הלוואי וזה הוא הטיפול המנצח!
  • איזו גישה מהממת !!!!
    כל הכבוד לך
  • ב ה צ ל ח ה!!!!!ושה-12 יום יעברו בקלותתתת ושתתבשרי בבטא שמנמנה!!!!!
  • תודהרבה בנות! אתמול הוחזר לי עובר1 בן 6תאים זהבסדר?
    האחות אמרה בבקר היה 7 זה מוזר?
    הרופא היה אופטימי נקווה לטוב ,חמישי אני מזריקהאוביטרל לגיבוי
    וראשון הבא ייגזר דיני.....בעזרת השם בשורות טובות לכולנו
    shoshi
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה