מקרה שהיה כך היה- ושאלה בסוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אני מגיעה לגן כרגיל לאסוף את הילד,
    הוא מחכה לי ליד הכניסה, ממרר בבכי, אף אחד לא היה לידו.
    אני שואלת מה קרה, והוא מספר שהשן כואבת לו מאוד.
    אני נכנסת לגן, שואלת את הגננת מה קרה, היא מספרת שמארוחת צהריים (!!!) הילד בוכה, וממשיכה בתירוץ שהמספר שהיה לה בגן היה שגוי ולכן היא לא הצליחה להשיג אותי.
    אמרתי אוקי, הלכתי הביתה, הזמנתי תור לעזרה ראשונה.
    עכשיו תבינו- הילד שלי הוא באמת משהו מיוחד (ולא בגלל שאני אמא שלו), הוא לא בוכה אף פעם. אף פעם. יש לו סף כאב מאוד גבוה. אם הוא בכה סימן שמאוד מאוד מאוד כאב לו.
    הרופאה מיד אמרה שיש טיפול שורש + סתימה.
    בגלל שהוא אכל וצריך להיות בצום כדי לשים גז צחוק, היא אמרה שתנסה להביא לו זריקה ונראה אם הוא יתן. והילד המדהים שלי לא זז לרגע, היא דקרה שלוש פעמים, והוא פתח פה ולא זז, לא התלונן, פשוט ילד מדהים!!!! הייתי כל כך גאה בו!!!! אני כל כך אוהבת את הילד המעלף שלי!!!! כמובן שהרופאה והסייעת שלה נמסו ממנו, לא הפסיקו לשבח אותו ולהגיד לי שאין דברים כאלה, ושאחת להרבה מאוד זמן ילדים בגילו שמגיעים למרפאה מתנהגים ככה!
    רק אציין באותה הזדמנות שעד כה הלכנו למרפאת שיניים פרטית, ושילמנו 1500 שקל לטיפול שורש. לצערי כבר עברנו שם שתי טיפולי שורש, סה"כ 3000 שקל, לא כולל מפגש מקדים שעלה 180 שקל, כדי שהילד יתרגל למרפאה. בגלל שעברנו דירה והייתי צריכה עזרה ראשונה קרובה לבית, הלכתי בפעם הראשונה בחיים למכבי דנט. אני רוצה לספר שאני מופתעת לטובה בצורה בלתי רגילה, הרופאה הייתה מקצועית, סבלנית, אכפתית, מצויינת לילדים (ולאמא מודאגת...). כל הסיפור עלה בסך הכל 46 שקל!!!!
    אני חושבת שהכסף ששילמנו בעבר לא היה לשווא, כי הילד הכיר מרפאה מושקעת ביותר (מסכי פלזמה מכל כיוון, צעצועים חדישים מפוזרים בחלל, וכמובן רופא מיוחד ששווה כל שקל), הייתה לו חוויה מאוד טובה עד כה, ולכן כעת הוא לא פחד ושיתף פעולה בצורה יוצאת דופן. יחד עם זאת, ברור לי שמעתה אני הולכת רק למכבי דנט.

תודה למי שקראה עד לכאן, ועכשיו שאלה:
    בעלי מאוד כועס על היחס של הגננת בגן, הוא אומר שהיא יכלה להשיג אותנו בקלות (למשל הייתה מבררת עם הורים אחרים), ושאם היינו מאחרים לקחת אותו מתישהו, אז היא בטוח כבר הייתה מוצאת את המספר שלנו ומתקשרת. האמת שאני לא יחסתי חשיבות לכך שלא התקשרו אליי, כי הייתי עסוקה בטיפול בבעיה ובמחשבה מה עושים. השאלה היא האם הייתן עושות בלגן? מעירות? עוזבות את זה?
16 תגובות
עמוד 1
  • איזה גיבור!!!!!!!!!!!!!!!
    מסכן! זה כל כך כואב!!!!!!!!!!!!!!!!
    (אני מכירה את העניין הזה עם הסף כאב הגבוה היטב, גם מעין כל פעם עד שהיא מתלוננת על כאבים כבר יש לה דלקות ריאה/אוזניים חמורות....)
    בטח שהייתי מעירה!
    אתמול עשית בדיוק מה שהיית צריכה לעשות - התמקדת בו ובמה עושים הלאה.
    היום זה ממש הזמן להעיר להן!
    בעלך צודק, הרי אם היו משקיעים עוד רגע מאמץ היו מוצאים אותך, אנחנו במאה ה-21, יש גבול לכמה אנשים יכולים "להתחבא" מפני העולם.
    יודעת מה? גם לא בטוחה כ"כ שהיא ניסתה יותר מידי, לא בטוח שהמספר רשום שגוי....

• טוב, אני אולי לא הייתי כל כך חשדנית כמו ענבר, אבל גם חושבת שצריך להעיר.
    המסכן הקטן התפתל מכאבי שיניים איומים, כמה זמן?... לפחות שעה וחצי, לא?...
  • וואו מסכן

]
  • אוקי, תודה, אתן מחדדות לי את ההבנה שאכן ההתנהגות בגן לא הייתה בסדר.
    אני אדבר היום עם הגננת.
  • כל הכבוד לו!!! איזה גיבור!!!

את הבנות לקחתי מספר פעמים לביקורת במכבי דנט וגם היה מוצלח ביותר!
    ואפילו אני טופלתי שם לעקירת שן בינה
  • ד"א, בדיוק השבוע היה מקרה דומה בגן של יונתן עם מישהי שהיה לה 40 חום (!!!) והגננת של הצהרון שלחה אותה לחפש את המנהלת של הצהרון ברחבי המבנה!!!

אני לא יודעת איך להתמודד עם הצהרונים האלו...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • 40 חום וכזה יחס? זו שערוריה

• קודם כל הבן שלך אלוף

• ווווווווואיייייי עשית לי דמעות בעיניים . כואב לי הלב על המתוק הזה
  • הבן שלך מדהים!!!!!!!

וסליחה כן אבל זה פשוט ראש קטן
    פייס: ortal_hori

• מסכנצ'יק זה כאבי תופת.

כל הכבוד לו על הבגרות.

בקשר לגננת, בהחלט מצריך ניעור כואב הלב לדעת שהוא בכה כל כך הרבה זמן...

• למה לעזוב את זה?
    הילד בוכה כל כך הרבה זמן ואף אחד לא מתקשר? איפה האחריות? איפה טובת הילד?
    כמו שבעלך ציין, אם היית מאחרת היו דואגים לאתר אותך...
    אני הייתי מעירה ומאירה, בצורה מאד עיניינית שזה לא מקובל.

כל הכבוד לו שעמד בכאבים האלו ובכלל בטיפול!
  • אין התלבטות ברור שצריך להעיר. מניסיוני כשמעירים בנחמדות זה לא עוזר למקרים הבאים. צריך להיות אסרטיביים אבל לא מאיימים... שיבינו שאת רצינית. הילד בכה המון זמן! אין לה לב??? מה זה? זה מספיק חמור בעייני בשביל לא להעביר לסדר היום
  • נו? מה היה היום?

• תודה לכולן
    לינבר תודה על הדאגה-
    עצבים, זה מה שהיה לי היום.
    ביקשתי לראות את הדף כדי לוודא שתקנו את המספר שלי,
    ומה אני רואה? שהמספר של בעלי נח לו בנחת ליד המספר המתוקן שלי

• פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה