היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה קטנה מקווה שתתייחסו.. שלשום נשאבו לי 12 ביציות מתוכם נוצרו 5 עוברים ההחזרה היא מחר שזה אומר שהם אמורים להיות בחלוקה מאוד טובה (פעמים אחרונות הוחזרו אחרי 48 שעות עם 2-4 תאים) איך אני משכנעת את הרופאים להחזיר לי 3 עוברים?כי אני יודעת שהשאר לא ישרדו עד להקפאה (בחיים לא היו לנו מוקפאים וזה הטיפול ה-6 שלי כבר) בשנה וחצי האחרונות 5 טיפולים נכשלו כי העוברים לא היו בחלוקה טובה וסתם התבאסתי מטיפול לטיפול..יש לציין שאף פעם גם לא יצאו לנו 5 עוברים תמיד היו 2 או גג 3..את האמת לא יודעת עם זה באמת עזר אבל קראתי איפהשהו שצריך לתת לבן זוג לאכול שקדים עם הקליפה החומה יומיים לפני שהוא נותן זרע בלקראת ההפריה, ובאמת נתתי לבעלי מיום שישי לאכול הרבה שקדים והנה התוצאה 5 עוברים שבישבילנו זה המון..טוב אז לשאלתי..איך לשכנע את הרופאים להחזיר 3 עוברים ולא 2?יש לציין שאני בת 28 וחצי..
7 תגובות
עמוד 1
לדעתי את צריכה לדבר עם הרופא שטיפל בך,יש כזה אישי? תאמרי לו שאין לך בעיה עם תאומים בעזרת השם! דברי איתם שוב ושוב על זמן הטיפולים הקשים שאת רוצה להגדיל את הסיכויים בכל מצב! יפה מאוד 5 הפריות זה מעולה! בהצלחה אני מאמינה שאם את חותמת יחזירן לך 3
shoshi
לדעתי תסמכי על הרופא שלך אני בטוחה שהוא יודע טוב ממך , המקסימום שתוכלי לעשות זה להזכיר לו את המצב הרפואי שלכם שאין מוקפאים וכו חוץ מזה שאם יהיו עוברים טובים משמע התחלקות טובה הוא לא יחזיר לכם 3 כי הסיכוי שלהם גבוה להשתרש ותאמיני לי שאת לא רוצה להסתכן בסכנות הדילול וכו אבל אם יהיו לדוגמא 2 טובים ואחד פחות טוב הוא יחזיר 3 לדעתי בלי לשאול אותך המון המון בהצלחה!!!!
לדעתי הוא יחזיר 3 לאור ההיסטוריה שאת רושמת בלי שום בעייה הלוואי שזה יהיה טיפול אחרון ומנצח בעזרת השם לגבי השקדים גם אני שמעתי זה מחזק את הרע בעלי באופו קבוע אוכל כו יום לפני השינה 5,6 שקדים מחזיקה לך אצבעות
תודה על ההתייחסות בנות..אני רק מקווה שעד מחר הם ישרדו העוברים שלנו כולי פה בלחץ אני מרגישה ש 5 ילדודסים שלי תחת השגחה בבית חולים ולי אין הרבה מה לתרום בעיניין חחחחח..טוב מחר ההחזרה בבוקר ניראה מה יגידו לנו שם מאוד מקווה שעם ובכול זאת יחזירו 2 לפחות שיהיו עם חלוקה טובה..למרות שאני לא מתייאשת עם כבר ראיתי שיש התקדמות ונוצרו לנו 5 עוברים אז גם עם הפעם יהיה שוב כישלון אני לא מרימה ידיים אני ממשיכה בניסיונות (מקווה שיתנו לי להמשיך כי יש לי בעיה חדשה הלחץ דם צונח לי עד 44/26 אחרי כול הרדמה ומשאירים אותי בהשגחה לאיזה שעתיים עד שהלחץ דם עובר את ה100 ) גם אמרו לי לבדוק אלרגיה ללטקס לא שהבנתי מה זה אומר מחר בעזרת ה' אני יברר שם הכול..שוב תודה רבה על היענות בנות ובהצלחה ענקית לכולנו..
כול הכבוד לך שאת לא מתייאשת את פשוט מקסימה מאחלת לך באמת מכול הלב שהפעם זה יצליח ותתבשרי בהריון מהממם ותקין ייש כוח
אל תדאגי...רובנו נשארות אחרי ההרדמה שעתיים לפחות זה נורמלי לגבי השאר בדקי , שיהיה המון בהצלחה!
shoshi
תראי, אני קראתי מאמר על החזרת עוברים ומה השיקולים לכמות. השיקולים של הרופאים הם להיסטוריה כפי שנאמר פה, ההיסטוריה של השרדות עוברים אחרי הקפאה, הצלחות בטיפולים קודמים וכמובן מס. טיפולים שכבר עברת. לדעתי את לא צריכה לשכנע, מספיק שתבקשי ותנמקי טוב מאוד למה והוא לא יגיד לך כלום...