היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבוקר היה לאורי קשה. קשה לקום, קשה להתלבש, קשה לחזור לגן אחרי שהיתה שבוע בבית. ואמא שלה בלחץ, כי אבא שלה מלחיץ ורוצה ללכת כבר לעבודה והיא לא רוצה למרוח את המשחה על הפצע שיצא לה בפה מהחום פייס: ortal_hori
16 תגובות
עמוד 1
אוי
]
היא ממש רגישה
אויש הבקרים האלה באמת לא נעימים
איזו מהממת!
פייס: ortal_hori
אצלינו בבוקר דווקא האמצעי עושה בלגן ובעלי ממהר ולפעמים מתעצבן ולמי יש רגשות אשם אחר כך? לי!!! כי הוא מרגיש מסכן וכו׳... בתקופה הזאת צריכים להיות חזקים. זה לא קל להם.
אורטלוש
יווווווווווו איזה משפט ! כולי הצטמררתי ! איזה יכולת להבעה עצמית ! מדהים ! בא לי לנשק אותה דרך המסך תאמיני לי ! ואני מבינה את הימים האלו שהכל בלחץ והילדים מרגישם בעעעעעעע באסה .. אבל לכולן זה קורה ...והילדים שוכחים ...
דנה - זה לא מתאפשר לצערי כרגע פייס: ortal_hori
דווקא אני עם נגה...
אני עם נגה....
אבל היא בכל זאת מתוקה, וגם את
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים