היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמעתי היום במקרה שעד גיל שנה צריך להחליף את הבקבוקים כל 3 חודשים, האם זה נכון?! הקטנצ'יק שלי בן 3 וחצי חודשים ועדיין לא החלפתי לו.
ושאלה נוספת... על איזה בקבוקים אתן ממליצות? אני השתמשתי עד עכשיו ב B-FREE ונמאס לי לנקות כל כך הרבה חלקים קטנים.
7 תגובות
עמוד 1
אכן ההמלצה היא להחליף כל 3 חודשים...
אפשר בהחלט כל 6-8 חודשים וגם פעם בשנה.
תכלס - צריך להחליף את הבקבוק אם יש בו סדקים, ממש ברגע שמוצאים אותם, מעבר לזה אם הבקבוק שמור, נקי, שלם אין איתו בעיה.
החברות המייצרות את הבקבוקים ממליצות כי הן צריכות למכור.
אם את דתייה/ מקפידה בפסח את יכולה בשקט להחליף לקראת החג ועד אז להמשיך לתת לו מאותם בקבוקים שהוא משתמש בהם עכשיו.
אני רק אצל הבכור השתמשתי בבקבוקים. בפעם הראשונה החלפתי בגיל ארבעה חודשים ואח,כ אני לא זוכרת. השתמשי גם בבי פרי. מעצבן לשטוף אבל אחלה בקבוקים. ממליצה גם על אוונט.
החלפתי רק כשהבקבוק הקטן נהיה קטן מדי. ומאז שהחלפתי לגדול - נראה לי עד עכשיו איתן עם אותם בקבוקים. החברות ממליצות כי זה הלחם שלהם. אני מאוד אוהבת mam. הם נוחים. שלושת ילדיי היו איתם ואני מרוצה.