מכירות את המושג השגחה פרטית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנה דוגמא מההריון הראשון שלי לתופעה.
    הייתי מאושפזת בבית חולים בשבוע 36 לאיזה שבוע.. הכרתי שם מישהי מהעיר שלי(!), שמכרה לי עגלה וטיולון וגם מלא בגדים ראשונים לתינוק, והילד שלה גם יליד ינואר ככה שהכל התאים, ואף אחד לא שבר את הראש לא לרוץ לקנות עגלה ולא בגדים וכלום.
    (מיותר לציין שזה גם בזיל הזול כן? ). לה היו בידיוק תאומים אז היא הייתה צריכה עגלה מיוחדת, והבגדים...לא יודעת, התחשק לה להביא לי את הבגדים.

היום הייתי בשוק עם הילד, ואני פוגשת אותה. לא משהו מיוחד, אני כל הזמן פוגשת אותה. אנחנו הולכות לאותם חנויות ומקומות..עם הילדים
13 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף!!!! מגיע לך!!!!
  • ואו!!!!! איזה מעולה!!!

• בהחלט מגיע לך ממש כיף

• לגמרי השגחה פרטית, איזה יופי!!!

• מעולה !! שיהיה רק טוב אמן !
    היא עושה לך מחיר טוב ?
  • היא עושה לי מחיר שפשע לכתוב אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הוא תלת סיפרתי.
  • וואו!!! היא רוצה למכור עוד כמה דברים במחיר תלת ספרתי?

• באמת השגחה פרטית!!!!
  • וואו איזה יופי
  • חחחחחח גדול, איזה כיף! למה לי זה לא קורה?!

• פייס: ortal_hori

• איזה כיף
    [/center]
  • מגיע לך איזה יופי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה