היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השבוע אשלח את החבילה לענקית המדהימה שלי רק שלא ברור לי איך לשלוח הכוונה בדואר ואז לבקש דואר שליחים ? מאיפה אני משיגה ארגז או שבדואר יש ?
סליחה על הבורות זאת פעם ראשונה שלי הקודמת היתה בחו"ל
6 תגובות
עמוד 1
את הקופסא את יכולה לקנות בדואר, היא עולה כ 15 שח אם אני לא טועה.
ולגבי משלוח, את מבקשת דואר שליחים שמגיע תוך 24 שעות למיטב זכרוני. העלות כ50 שח
צר לי עדיין אין לי מידע בנדון בהצלחה
משנכנס אדר מרבין בשמחה :)
יש אריזות לחבילות בדואר עצמו . זה ערכה כזאת שאת מקפלת מדביקה. יש 3 גדלים . הכי גדולה עולה 11.90 משהו כזה. את יכולה גם ללכת לסופרים גדולים לאיפה שמביאים סחורה, ושם יש תמיד ארגזים מקרטון בכל הגדלים ובחינם (טוב להכיר את המקום הזה גם לזמני מעבר דירה חחח)
עם החבילה את באה לסניף הדואר ואומרת שאת רוצה לשלוח את החבילה במשלוח אקספרס/דואר שליחים. זה אותו דבר. מחיר של זה נקבע לפי משקל: עד קילו 37 ₪ ומשהו. מ2 קילו עד 20 זה כמעט 50₪. אחכ על הדף שמביאים לך , מאחורה , יש רשימה של ערים. עם העיר שלך ושל הענקית נמצאות ברשימה אז החבילה תגיע באותו היום(אם הספקת עד עשר). אם שתי הערים לא מופיעות שם- החבילה תגיע למחרת. עם שליח עד הכתובת בשני המקרים.
למה בדואר?? חבל על הכסף!! לכי מאחוריי הסופר ותמצאי מלא ארגזים. אחכ מכניסה את הכל וסוגרת במסקין טייפ פייס: ortal_hori
לכי לסופר או לקניון חבל ל הכסף על החבילה של הדואר והכל תלוי אפה גרה הענקית שלך כי ברוב הארץ יש שרות אקספרס חבילות שמגיעות לדואר עד 10 יגיעו ליעד עוד באותו יום ואם לא אז יום אחרי
א. את קונה שם ארגז. ב. בגלל שזו חבילה, ברור שזה נשלח ע"י שליח. אני שאלתי את הפקידה לגבי דואר רגיל או דואר אקספרס, והיא אמרה לי שאם אני שולחת באקספרס זה יוצא לי אפילו קצת יותר זול... הענקית שלי קיבלה את החבילה באותו היום למרות שאמרו לי שתקבל למחרת.