סקר אחרי מקלחת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אתן מלבישות אותם או הם לבד? מתייחסת לילדים שיודעים להתלבש לבד (אפילו רק חלקי)

שניהם יודעים להתלבש לבד (רום מסתבכת קצת עם החולצה) אבל בגלל שחורף אני מעדיפה להלביש מהר שלא יהיה קר.

היום הם ממש השתוללו אחרי המקלחת והזהרתי שהם יתלבשו לבד אם ימשיכו ואז הם המשיכו, הלבשתי לרום כבר גופיה והיא המשיכה לבד עם השאר ואופק דין ממש התעצבן, כעס ובכה שהוא רוצה שאני אלביש. בסוף נרגע והתלבש (אחרי ויכוח קצר)

אז סתם תהיתי איך זה אצלכן? ברור לי שזה פינוק ואין לי בעיה להלביש אבל לא כשהם משתוללים תוך כדי

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

15 תגובות
עמוד 1
  • מלבישה תמיד....הן מתפנקות אצלי
    פייס: ortal_hori

• מלבישה.
    אני לא אוהבת את זה אבל קר לה ואני מרחמת עליה.
    מיכל

• שחר מתלבש לבד. טל כזה מפונק שחר בגיל שלו כבר היה מתלבש לבד. הוא יודע להתפשט אבל תמיד אומר שהוא לא מצליח. אז אותו ואת איתן אני מלבישה...

• שחר לבד
    את דור אני מלבישה

שחר אני זורקת לו מילות עידוד בדרך

שאני מוציאה אותם מהמקלחת הבית די מחומם אז אני לא דואגת מזה שהם כמה דקות לא לבושים
  • אני מלבישה מהר מהר כי קר.
    כשחושבים על זה, למה בדיוק אני מלבישה אותן?
  • שולי
  • הקטנה מתפשטת לבד רק אם זה לאמבטיה
  • אווו,
    אחת הסוגיות אצלנו בבית שרבים עליה, מתעצבנים עליה כ"כ הרבה בזמן האחרון!!

שילה לא מוכן להיות עצמאי..
    הוא מבקש עזרה עוד לפני שהקים את עצמו מהמיטה בבוקר..
    כל היום זה "אמא תעזרי לי.. אמא תעזרי לי.." לגרוב גרביים, להוריד בגדים (שזה הכי קל!!), לחפש את הכיפה, לנעול נעליים, להתלבש, לצחצח..
    דברים שהוא יודע לעשות לבד, והוא מודע לזה שהוא יודע לעשות לבד..
    סתם! כי בא לו שאני יעשה את..
    אנחנו מסבירים לו כמה חשובה עצמאות, כמה הוא גדול.. אנחנו מוכיחים לו שהוא יכול לבד ומשבחים אותו על זה.
    הנהגנו משפט בבית "קודם תנסה לעזור לעצמך אחר כך תקרא לי שאני יעזור לך!"
    וזה עדיין כל כך אישיו פה בבית..

אז אחרי מקלחת, אני בקושי מתווכחת..
    אני מנסה להביא לו את המכנסיים ושילבש לבד, אבל אם הוא לא רוצה.. אני לא ישאיר אותו לקפוא!
    http://www.ipanel.co.il/index.php?page=join&content=join&referrer_id=32212
  • אז אנחנו לא לבד.... תודה בנות
  • למרות שהתנור דולקת, המקלחת חמימה אני מלבישה אותן, כי זה יותר מהיר וכי מעין מאוד רגישה לדלקות ריאה וכי ליובל תמיד קר, ככה זה חת-שתיים וסוגרים עניין.
    בקיץ הן מתלבשות לבד.

• הן מתלבשות לבד,
    לרוב יש להן חלוק מחמם ומייד אחרי שהן מגיעות לחדר הן יושבות קצת ליד המזגן להתחמם..
    לאמילי אני לא מארגנת כלום, אבל לנטלי אני פורשת את התחתונים והמכנסיים בכיוון הנכון אחרת היא שמה הפוך (או עקום

• איזה חמודים... :)

גם אצלנו - אחרי מקלחת מלבישה אותם, הם כבר נקיים וקצת לא נעים למרוח את הזמן, ככה אני יודעת שהכול מונח במקומו.
  • אני עוזרת ליונתן להתלבש אחרי מקלחת, אני רואה שהוא קופא מקור, אז אני עוזרת לו ו"מגישה" לו את הבגדים בצורה שיוכל להתלבש הכי מהר שהוא יכול.

הקטע המצחיק זה שכל פעם הוא אומר לי "אמא, עוד 10 שניות אני נקפא לקרח"
  • ירין גדול אז אנימכינה לו בגדים והוא מתלבש לבד , אלא אם ממש קר אז אני מלבישה אותו בצ'יק...או סתם כדי לפעמים לפנק .. אבלבהחלט מתלבש לבד.
  • כרמל ושקד מתלבשות לבד, ניצן מנסה עד שהיא מסתבכת
    בימים קרים מאד מאד אני עוזרת לשקד להתלבש מהר, אבל רק בכך שאני מכוונת לה את הבגדים בכיוון הנכון ופותחת את הפתחים...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה