כואב הלב ... אוף :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי השיחה עם בעלול....
    מנסה לבדוק איתו מתי נוכל לצאת יחד, אפילו לסרט או משהו...הזנחנו את הזוגיות שלנו לגמרי
16 תגובות
עמוד 1
  • לשבת ולדבר ולהסביר לו
    גם לי מאד קשה לצאת
    בעלי רוצה שנמצא ביום האהבה וקשה לי נורא...
    תדברי איתו...
    אין דרך אחרת מאמי

• אצלנו בדיוק הפוך, בעלי מת שנצא לי קשה להתנתק מהבונבון... אבל אצל אמא תמיד אני יכולה להשאיר ולצאת בלב שלם בלי דאגות (למרות שאני עדיין מתקשרת כמה פעמים לראות מה איתו)
  • אני לא מכירה אותו כדי להגיד לך אם זה באמת מה שהוא התכוון כאבא דואג ולא משחרר או שמדובר במשבר שלו ולא בא לו להתמודד עם זה איתך
    רק את יכולה לדעת וזה הרבה הרבה שיחות איתו כשרק מתאפשר בין לבין לבין רק כך תוכלו ללבן את הדברים
    עד אז תנסו לצאת גם יחד עם עדן למקומות נחמדים
    תנסי להפתיע אותו בערבים רומנטיים בבית ולהתקרב אל ליבו דרך ביטנו
    אני מאוד מבינה אותך אבל רק הזמן וההבהרות בינכם יעשו את שלהם
    המון בהצלחה ותהיי חזקה
  • תודה יקירות
  • אני בהלם!!! חצי שנה לא יצאתם?! מסכנה

• עוד אפשרות היא שהוא סובל מדיכאון אחרי לידה..?
    כן, יש את זה גם לגברים. והם לא יודעים שזה קיים והם מאוד מתביישים לכן לא מספרים. יכול להיות שממש קשה לו מאז הלידה?
    לבעלי זה היה , הוא סיפר לי שהוא היה בוכה בלילות בתקופה הצמודה שאחרי הלידה.
    עד היום כשאנחנו מדברים על הלידה והימים הראשונים יש לו דמעות בעיניים (

• את צודקת בהחלט!

אבל צריך להבין מאיפה נובע החוסר ביטחון הזה של בעלול. הוא לא בוטח באנשים? זה תירוץ כדי לא לצאת? אולי עובר עליו משהו.

אני מבינה שאתם מדברים הרבה, אבל תנסי שוב כדי להבין.

למה צריך לקבוע דד ליין? איזו התפתחות הוא מצפה שתהיה לעדן שתגרום לו לשחרר? כי זה אף פעם לא נגמר.....

דווקא בגילאים האלו יותר קל לצאת כי הם לא באמת מבינים הרבה והם עדיין מקבלים זרים... בגיל מבוגר יותר אם היא לא תכיר את הבייביסיטר ותתעורר יהיה לה קשה.

בקיצור כרגיל אין לי בטח עצה מאוד טובה..

מחזקת אותך

• לצאת בטח שלצאת ..
    שימי את עדן אצל חמתך או אצל אמא שלך בשעות שאת יודעת
    שעדן עייפה והיא תישן לפחות שעתיים .. בגיל הזה כבר יש סדר
    יום פחות או יותר ..
    אחרי מקלחת ואוכל היא הטח תהיה עייפה
    אל תוותרי .. בהצלחה (:
  • הוא נשמע קצת "אדם קדמון" בדעה שלו
    פייס: ortal_hori

• שוב תודה יקירות

• חמודה, עצוב לי לשמוע, ואת צודקת לגמרי, מגיע לכם זמן בילוי יחד כדי לתחזק את הזוגיות, זה קורה לרבים מאיתנו שהזוגיות נדחקת הצידה בגלל החיים אבל כשהזוגיות במשבר גם הקטנים חשים את זה ומאנשים שהכרתי לאורך השנים, הילדים גדלים להיות מאושרים יותר דווקא מתוך זוגיות מאושרת, של הורים שנותנים כבוד זה לזו וששומרים על האש.
    אולי בתור התחלה תנסי להפתיע אותו בארוחת ערב רומנטית בבית ואולי גם סרט, כשהקטנה ישנה...תזכירי לו את הסיבה שאתם יחד, את האהבה, הרכות, שיבין שהביחד שלכם זה הפתרון להתמודדות עם הכל.
    אני מקווה שזה יעזור לו להשתחרר קצת,
    במקביל תבדקי המלצות לביביסיטר, תערבי אותו בהמלצות שנראות לך רלוונטיות,תשאלי מה הוא חושב ותחזקי אותו על דגשים שהוא נותן וכמה חכם מצידו(שיחשוב שזה רעיון שלו...זה רק יועיל לאינטרס שלך) תגידי לו שאת מחפשת מישהי בשביל קצת ״עזרה״ תני לו לראות את האינטראקציה בינה לבין עדן ולאחר מספר פעמים... כשיירגע
  • אני אגיד לך את האמת זיהיתי במה שכתבת קצת מההתנהגות שלי. פשוט היה לי קשה לא להיות טוטאלית...כי זה האופי שלי.לכן היה קשה לי לשחרר... איתמר כבר בן 4 וחצי ואנחנו עדיין לא נשארנו לילה אחד לבד למרות שהוא מבקש לישון אצל סבתא ויש נכונות גם מצד הסבתא... אבל עם הזמן התחלתי יותר לשחרר ולהבין שחייבים גם להשקיע בבן הזוג אחרת התא הזה יתפרק... ההבנה לא הגיעה ביום בהיר...אלא אחרי כמה שיחות של בן זוגי שאחרת פשוט הכל ילך לפח והכל יתפרק למרות האהבה ! אז גם הוא צריך להבין שאת יכולה בלעדיו וכדאי לו להשקיע
  • ממש כואב לשמוע תנסי אולי את דרך מטפל להגיע אליו
    אל תתיאשי ותמשיכי לנסות גם ערבים בבית להכין ארוחות רומנטיות
    תמשיכי לנסות לדבר אל ליבו ולומר לו שזה בסדר את מבינה אבל שהוא צריך ללמוד להתגמש
    תנסו לצאת עם עוד זוגות שיש להם ילדים בגיל של עדן ואז אולי כך להשאיר את עדן איתם והפוך מידי פעם ואז אולי ירגיש לו טוב יותר
    הבת שלי גדולה יותר ואני לא קרובה גאוגרפית אבל אם תרצי בשמחה
    ביינתים צאי גם קצת עם חברות או לבד
    בהצלחה
  • מאמי זה ממש לא בסדר
    את חייבת לדבר איתו כל זה ולהסביר לו שגם הזוגיות שלכם מאוד חשובה
    ואפילו חלק מאוד חשוב מחיה של עדן
    אם תהיה לכם זוגיות טובה ופוריה תהיו יותר שמחים ונינוחים ועדן תרגיש את זה עובר דרככם בדיבור בהתנהגות ובהכללל!!
    חמותך לא יכולה לשמור ? היא הרי גרה לידך
    מה יקרה לילדה אם היא תשמור עליה שעה ? ומה יקרה כשתצאי לעבוד ? מי ישמור על עדן ? בעלך טיפה מנותק מהמציאות
    את לא מבקשת ממנו לצאת לחופשה לחול לחודש ואפילו לא לסופש
    כולה לצאת להתאוורר וזה מאוד מאוד לגיטימי
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• אני חושבת שהוא ממש מגזים
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה