חוקי מרפי... יאללה לשרשר! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חוק מרפי #4298:
    כשבעלך אומר לך ״מאמי, הלילה אני אקום לילד, את תשני״ זה בדיוק הלילה שבו הבן שלך יחליט לישון לילה שלם.
    ואת, שמקווה שהתחיל עידן חדש חוטפת קקי בפרצוף בלילה הבא.

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
16 תגובות
עמוד 1

• אוהו... מרפי ואני חברים מזה שנים...
    בדיוק שסיימת לקלח, לחתל, להלביש את התינוקי...
    כאשר הוא כבר שוכב נקי במיטה ונרדם את שומעת: ״פפפפפחחחחח״
    (רעש של שלשול נוזלי)

עוד אחד

את דואגת שהתינוקי לא עושה קקי כבר כמה ימים
    מגיעה לרופא דואגת כולך ומגלה ש...
    בדיוק כשהרופא בודק אותו הטיטול שלו מלא עד אפס מקום!!!

מעניין שהמרפי שלי עוסקים בחרא

• גם לנו יש מרפי-קקי!

• חוק מרפי #8150:

יחידת הזמן הקצרה ביותר הידועה לאדם (או לאם הטרייה) היא הזמן שעובר מרגע שהתיישבת לאכול/עצמת עיניים לנוח/הכנת נס קפה עד הפעלת הסירנה אצל הילד.

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • חוק מרפי אני מחתלת את אוראל בבוקר בשיא הלחץ מלבישה אותו מושיבה אותו על הכיסא לנעול לו נעלים ומריחה אך לא שהוא עשה קקי - אהההההההה

• את עם בטן מפה ועד דרבנן, מתהפכת מצד לצד ושוב לצד ושוב לצד השני, ואז אחרי שעה איכשהו את מוצאת תנוחה שמאפשרת לך לנסות ולעצום את העיניים, ואז פתאום.... יש לך פיפי!!!!

אוף!!!!
  • אההההההההה....
    שלום.
    אפשר גם?
  • מרפי-קקי והמרפי-ייסורי-מצפון של שרון הכי נפוצים נראה לי

• כשאת אומרת ״הילד אוכל מצוין וישן טוב״
    ואז מתחילה חגיגת לילה וילד שלא רוצה לאכול!!!
    או שממש עניין אותך אם הילד משלשל או שזה קקי נוזלי
    ובדיוק שהחלפת חיתול זכית לראות באיזו צורה הוא יוצא
    אגב קקי רגיל חחח

• אצלי זה הסינכרון בין 2
    shira

• אחחח.. מרפי מרפי...

מרפי-קקי אכן נפוץ..

אצלנו זה גם ״מרפי- פתיחת פה״ כמו ששלי אמרה..
    ״כן, הוא כבר ישן הרבה יותר טוב״....

ואז לא ישנים משתיים עד חמש לפנות בוקר

• עוד אין קקי אבל מרפי לא דילג גם עלי: שאלו אותי בעבודה איך אני מרגישה ובעיניים נוצצות אמרתי שמרגשה ממש מעולה, לא כבד לי וזו התקופה הכי טובה. באותו לילה אושפזתי לשתי לילות עם חום ומאז אני עם כאבי גב, שרירים תפוסים ואפילו נזלת.

מרפי הבן ....או העין הרע?
  • חוק מרפי מס 3456789#

את לקראת לידה מדמיינת את היום הראשון של חופשת הלידה......

את והתינוקי לבד!!!!!!!!!

ואז מרפי המניאק מגיע והגדולה שלך חולה שבוע!!!!!!!!!!!!!

• זה שרשור מעולה!!!!!

לילה...
    החלפה בשקט שקט
    לפני ציצי
    ופתאום...
    קקי שפיץ
    עם חיתול פתוח
    עד הדלת!!!

• מרפי שיאי עולם אולימפיים:
    האולימפיאדה שוקלת ברצינות להכניס מרתון "מקצה טיל קרקע-מוצץ", בהבינה את העובדה המרתקת שהמרחק הגדול ביותר שידע האדם מאז ומעולם, הוא המרחק הבלתי סביר בעליל שבין המוצץ הנמצא בפי התינוק, למקום נפילתו אי שם, שניה לאחר שאמו דחפה את המוצץ לפיו והייתה בטוחה שיהיה שקט למשך 2 שניות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה