היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות בוקר טוב , אני צריכה לעשות אקו לב עובר - כך אמר לי הרופא שביצע לי את הסקירה מוקדמת הוא אמר שאקבע תור לשבוע 20 ככה, ושקרדיולוג שמתמחה כמובן בלב מבצע את האקו, התקשרתי לקבוע תור ונאמר לי מהפקידה שיש תור רק ב11 למרץ שבתאריך זה יהיה בשבוע 22 והיא אמרה שאקו לב מבצעים גם עד שבוע 32! וזה בסדר שאגיע בשבוע 22 .ושזה רופא נשים כנראה עושה את האקו ולא קרדיולוג.מי צודק ?מישהי יכולה להסביר לי ? אם היא ביצעה תבדיקה ובאיזה שבוע? תודה!
10 תגובות
עמוד 1
את האמת שאין לי מושג שיהיה בהצלחה ורק בשורות טובות
אפשרלעשות במהלך כל ההריון בעיקרון.
נראה לי אבל אני לא בטוחה שרופא נשים כן יכול לעשות אם הוא מומחה בתחו.
בהצלחה! (זו בדיקה רגילה למדי אין לך מה להלחץ)
היי אני עשיתי בבלינסון אצל מומחה בתחום לא רופא נשי ם. הבאתי טופס 17. אם את מהאיזור תבדקי שם. בהצלחהההה
אני צפויה לבצע את הבדיקה גם בשבוע 22 אצל קרדיולוג ילדים ולא אצל רופא נשים... בהצלחה
לא כול כך זוכרת באיזה שבוע עשיתי את הבדיקה, עברו מעל ל5 שנים, אבל עשיתי באסותא אצל קרדיאולוג ילדים . מדובר בבדיקת אולטרסאונד רגילה.
בהצלחה
שבוע 21-22 זה בסדר. בצלחה!! (זה סתם כסת"ח, אין לך מה ליהלחץ) פייס: ortal_hori
לא מבינה בזה בעז"ה בשורות טובות!!!
עכשיו ראיתי שגם הרופא שיעשה לי הוא קרדיולוג ילדים אז יופי.
אני מאמינה שהרופא שנתן את ההנחיה מבין יותר מנציגת מוקד, לא עשיתי את הבדיקה אבל קרה לי כבר מספר פעמים שנציגי המוקד הטלפוני נתנו הנחיות לא נכונות, אין להם ידע רפואי. ממליצה לך לבדוק עם הגניקולוג שלך ליתר בטחון המון בהצלחה ובריאות