נעים להכיר- שירשור היכרות 2013 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז לאור זה שיש המון בנות חדשות , אני חושבת שמין הראוי לעדכן את שירשור ההכירות ולהכיר את כולן.

אני אתחיל:
    אני מוותיקות הפורום , כבר 4.5 שנים (באתי מהפורום השכן של ההריוניות ובניסיונות האחרונים הצטרפתי למנסות)
    פנינה, בת 32.
    אמא לאייל בן 4 , ג'ינג'י מקסים וחכם (5555555555555555555555555555555555555555)
    הריון תקין לאחר 8 חודשי ניסיונות טבעיים.

נקלטתי בהריון השני (האחרון) לאחר 5 חודשי ניסיונות גם טבעיים, אך לצערי, בשבוע 10+5 קיבלתי בשורה איומה בה הדופק הפסיק לפעום ונאלצתי לעבור גרידה לפני חודשיים וקצת.
    כרגע, לאט לאט חוזרת לעצמי ....

מאחלת לכולנו, הריון תקין ובייבי מתוק בזמן שלו.

מי הבאה בתור?????

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

17 תגובות
עמוד 1
  • פניינוש התגעגעתי!!!

אני שירה, בת 23, מאזור המרכז. נשואה שנה 5 חודשים.
    דצמבר 2011 הפסקתי עם הגלולות ואנחנו מנסים... בינתיים כל חודש מחדש אני מתבאסת לפעמים יותר לפעמים פחות, מקווה שהחודש הוא החודש שלי ושל כולנו!
    שניקלט ונצליח להחזיק תינוק בריא וחסון תשעה חודשים קלילים ונעימים :)

שיהיה בהצלחה לכולנו!
    אוהבת מלא : )

וכמובן ששכחתי - החודש הרופאה נתנה לי לעשות מעקב זקיקים ולהתחיל איקקלמין, אני מעדיפה לחכות עוד חודש בנתיים כשבעלי יקבל את התוצאות של הבדיקת זרע ונדע בדיוק מה הבעיה... הפרופיל הורמונלי שלי תקין.. גם בדיקת אוטלרסאונד שחלות הכל תקין.. בע"זה.. :)
  • היי אני שרית בת 38 עוד מעט
    יש לי שניי בנים 9.5 ו 4.5 כל אחד בא אחרי 3 הפלות, מנסה להביא את הנסיך /נסיכה
    ולפני שבוע הפלה שביעית בשבוע 7 , מחזיקה אצבעות לכולן
  • היי......
    פנינוש התגעגעתי...:)
    אני אביוש:) בת 21 מהדרום..
    אנחנו נשואים שנתיים פלוס קצת ומנסים להיכנס להריון שנתיים..
    עד כה לא הצלחנו להיכנס להריון...לצערי...
    התחלנו בבדיקות בו בהן ראו שהכל תקין אצלי...אך יש בעיונת אצל בעלי הנסיך..3 אחוז מורפולוגיה, למרות זאת הרופאים מחשיבים את הזרע קרוב לתקין בגלל הריכוז הגבוהה(55555 חח)
    אז חודש שעבר עשינו הזרעה...שכל הפרמטרים הראו על סיכוי גדול להריון...אך ההזרעה נכשלה:(
    החודש אנחנו בהפסקה... בה אנחנו בעיקר מתפללים שזה יבוא אולי טבעי..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • פנינוששששששששששששששששששששששששששששששששששששlove]
  • אז אני מהחדשות..כן כן:)
    למרות שלא ממש חדשה בעסק, פשוט מעולם לא הגבתי יותר מדיי

מיטל בת 27 מהמרכז נשואה שנתיים....ניסינו הרבה זמן טבעי )בדיעבד טעות כי אני כמעט ולא מבייצת טבעי, יש לי שחלות פוליציסטיות...

כרגע עם איקקלומין במעקב זקיקים...מקווה לביוץ בקרוב...

מחזיקה לכולכן אצבעות
  • מורני , לייק!!!!!!!!!!!!
    לגמרי צודקת, הדרך לא חשובה רק במטרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

• פנינוש יקירתי כל כבוד על היוזמה, אני גם די ותיקה פה ,כבר שנה שניה (עברתי לפה מפורום אובדן הריון בדצמבר 2011 ) אני בת 33 מהמרכז, אמא לילד בן 13 (מנשואי הראשונים ) מנסה כבר יותר משנה מאז הריון שלא התפתח ונאלצתי לעבור גרידה בשבוע 7 , אגב להריון הזה נקלטתי לאחר 3 חודשים אחרי חתונה , יש לי מחזור סדיר , יש ביוץ , בדיקת זרע תקינה , בספטמבר אחרון התחלתי טיפולי פוריות , עד כה עברתי 3 הזרעות (איקאלומין + אוביטרל ) , עשיתי צילום רחם שיצא תקין , בחודש אחרון קיבלתי זריקות גונל אף לקראת הזרעה ריבעית , אך המינון היה גבוה בשבילי ובייצתי טרם הזמן ובגלל זה לא עברנו הזרעה החודש , עקב מינון גבוה התפתחו צ'יסטות השתי שחלות שברוך השם כבר טופלו , ועכשיו מחכה לוסת להתחיל שוב טיפול. מאחלת לכולנו קליטה מהירה ומה שהכי חשוב תקין.

/]
  • היי לכולכן גם אני חדשה אמנם הגבתי פעמים בודדות כבר ממש מזמן אבל ממש רוצה להיות חלק פעיל בפורום הזה אתן כל כך חברות ומגובשות שלפעמים מרגיש מוזר מהצד אבל אני רואה שאתן מקבלות את כולן באהבה גדולה וזה מדהים!!!
    אז עכשיו עליי. אני יעל מחיפה בת 27 נשואה שנתים פלוס מנסים שנתיים בשנה הראשונה א ממש בכל הכוח הייתי סטודנטית בעלי ממש רצה כבר אז החלטתי לזרום ומה שבא ברוך הבא רק שלא בא.... אחרי שה וקצת פרופיל הורמנלי תקין בדיקת זרע תקינה נשלחתי לצילום רחם בו התגלתה סתימה בחצוצרה שנפתחה במהלך הצילום עצמו ולאחריו הומלץ לנו לנסות טבעי עוד כמה חודשים בגלל הסתימה שנפתחה כשגם אז לא קרה כלום עברתי שתי הזרעות על בסיס ביוץ טבעי והיום התחלתי טיפול של הזרקת גונל f בפעם הראשונה לקראת הזרעה

זה בקצרה עד כמה שניתן...
  • היוש

• אז....קוראים לי ענבל ואני מנסה
    כבר כמה חודשים שאנחנו מגששים, מנסים לא מנסים, עוקבים לא עוקבים וחודש שעבר החלטנו לקחת את זה ברצינות ובכוונה מלאה ולתזמן ביוץ וכו
    חודש שעבר כמובן נחלנו אכזבה אבל אנחנו מרימים את הראש לחודש הנוכחי!
    בהצלחה לכולן
  • היי בנות... אני גם מהחדשות... עוקבת כבר כמה חודשים ומעדכנת מידי פעם. בעיקר לפני המחזור כשמתחילות לעלות שאלות של- גם לכן זה קרה? אבל בסוף המחזור מגיע...
    חשוב לי לציין שאני ממש בהלם מהתמיכה כאן של הבנות זו בזו, זה פשוט מדהים.
    אז ככה, קוראים לי חלי ואני בת 29, אין לי ילדים. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון תשעה חודשים. מדע מדויק, מקלוני ביוץ והכל. בנתיים כלום לא קרה. בחודש הקודם היה לי איחור של 5 ימים ופס כמעט בלתי נראה בבדיקה. בסוף הגיע המחזור.
    הלכנו השבוע לרופא פוריות להתחיל בירור. הוא אמר שיכול להיות שהיה הריון כימי שזה משמח קצת כי אולי זה אומר שלפחות משהו קורה! בכל אופן, הוא נתן לנו בדיקות פרופיל הורמונלי, בדיקות דם וזרע ועשה לי אולטרסאונד שהיה תקין. הוא אמר שאחרי הבדיקות הוא יראה ואם יהיה צורך אעשה גם בדיקת צילום רחם. הוא גם חתם את הפגישה במשפט של "ונקווה שבדרך תיכנסו להריון לבד". למרות שנורא קיוויתי פשוט להרות בלי כל הרופאים והבירורים, אני שמחה שהתחלנו בבירור ולקחנו שליטה.
    וזהו. מחזיקה אצבעות לכולכן.
    נעים להכיר והמון המון בהצלחה

• איזה כייף לראות את כולן!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

• אולי השירשור הזה יגרום לי להיות יותר פעילה :)
    סחטיין על היוזמה המבורכת !
    אז אני ענבר, בת 26, נשואה חודש הבא שנה ומנסים בערך מאפריל, אבל בחודשיים - שלושה אחרונים התחלנו יותר ברצינות.
    בעקבות העובדה שאני לא מבייצת לקחתי החודש לראשונה איקקלומין ו...היות והיה לי חודש ממש מוצלח ( מכל מיני בחינות שלאו דווקא קשורות) אני אופטימית, או לפחות משתדלת להיות אופטימית :)
  • נעים מאוד, כולן...

• היי מתוקות, אני עושה קמבאק לפורום חחחח והכי נחמד לחזור עם כזה שירשור. אז ככה אני יסמין, בת 32 מתל אביב, מנסים שנה ושלוש, מתוכם 5 הזרעות. עכשיו אני אחרי חודש חופש מהטיפולים בגלל ציסטה, ואחרי החודש הזה נעשה עוד הזרעה שאם היא לא תצליח נעשה הפריה. האמת היא שהיה נפלא להיות בחופש, ואני ממש מתבאסת לחזור לזריקות ולהורמונים... אבל... אין מה לעשות. נהיה אופטימיות לא ככה? (-: מאחלת לכל האהובות שלי המון בהצלחה ולחדשות ברוכות הבאות ואמן שלשהות קצרצרה. (-:

• היי יקירות!
    אז... קוראים לי חן, בת 28 נשואה באושר 2 וחצי.
    מנסה להיכנס להריון שנה וחצי ללא הצלחה...
    חודש שעבר עשיתי הזרעה טבעית ראשונה (שמן הסתם נכשלה)..
    לפני כשבוע ביצעתי צילום רחם המראה שהחצוצרות פתוחות אך ישנו איזשהו פגם במילוי החומר ברחם... היום יש לי תור לרופא ואני אמורה לברר...
    זהו
    מאחלת לכולכן הצלחה ובשורות טובות ב"ה
  • הי אני תמר, בת 23. מנסים כשנה, כרגע בשבועיים המתנה, לשם שינוי בסוג של אדישות...
    מאחלת לכולנו חודש פורה ובריא ושמח!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה