היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
החלטתי לכתוב לכן כי קצת נעלמתי, ואני ממש לא רוצה שתחשבו לרגע שלא אכפת לי מכל אחת ואחת כאן, פשוט אני בחודש חופש מהטיפולים והחלטתי לתת קצת חופש לראש ולהפסיק לחפור.... אני מתעדכנת מידי פעם אחריכן ובטח אחזור בקרוב לתפקוד מלא (-: בהצלחה לכוווולןןןןןן ונשיקות
נשמה!!! קחי לך את כל הזמן שבעולם לנוח ולהרגע, גם לגוף וגם לנפש! מאחלת לך שתיקלטי החודש בלי שום התערבות גם אנחנו כידוע בסוג של הפסקה, אמנם כפויה אבל זה עדיין נחשב וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.
תותי
קחי את הזמן מאמי... אני כ"כ מבינה אותך...
בובה
אין ספק שצריך את ההתנתקות . הזו בחודש האחרון שידעתי שכשיגיע המחזור אתחיל בפעם הראשונה להזריק זה היה חודש ראשון אחרי שנתיים שלא התעסקתי בזה פשוט לא ענין אותי אמרתי כשיגיע המחזור אתעסק. תהני מפסק זמן תאגרי כוחות לקראת חודש חדש ומנצח!!!
"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר, בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
קחי את הזמן! אני מקווה שלא תצטרכי לחזור לכאן ( מהסיבות הנכונות כמובן ) ואם תחזרי, שאנחנו לא נהיה כאן בהצלחה
היי ג'יסי , התגעגענו אליך
תודה מהממות מפרגנות שכמותכן, אני אמשיך להנות לי מהשקט (-; מרוב שקט אני שוקלת לקחת עוד חודש הפסקה חחחחח נראה מה יהיה. נשיקות וחיבוקים לכולן