שבוע 39+5 לחץ בבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    בימים האחרונים אני סובלת מאוד מלחץ בבטן התחתונה. התאריך המשוער שלי הוא יום שישי 08/02, כל כמה זמן אני מרגישה לחץ וכמו דקירות למטה בבטן התחתונה ואפילו שאני הולכת לשירותים הלחץ מתגבר.
    מישהי חוותה כזה דבר? מה זה אומר?
    אשמח לייעוץ אני ממש מיואשת מכל המצב. הבדיקות תקינות ברוך השם.
    תודה

שירלי
5 תגובות
עמוד 1
  • את מתקדמת....
  • את בימים שהלידה כבר יכולה להתפתח כל רגע
    והעובדה שכשאת בשירותים הלחץ מתגבר עוד יותר מחדדת את זה
    האם הלחץ בא במרווחים כלשהם? ניסית לתזמן?
    כי כל אחת מרגישה צירים בצורה אחרת ויכול מאוד להיות שככה את חווה התחלה של צירים
    מתי היית פעם אחרונה אצל רופא נשים ועשית מוניטור?
    אני הייתי לכל מקרה מכינה תיק לידה מבעוד מועד והולכת להבדק

בהצלחה!!!

• מה שיוליה אמרה
  • מה שיוליה אמרה! אני הייתי ככה שבועיים עד שבוקר אחד זה פשוט המשיך ולא הפסיק.....אז עד יודעת שמגיע הרגע! בהצלחה
    פייס: ortal_hori

• לא עשיתי אף פעם מוניטור, הרופאת נשים אמרה לי שעושים את זה רק לפני הלידה בבית חולים. אני במעקב אצל האחות, אמרו לי לא ללכת לבית חולים סתם אם אין סימנים ללידה. אני סוחבת בבית.
    הלחצים באים והולכים זה לא סדיר, אני מקווה שזה יגיע בקרוב כי זה ממש מקשה על התפקוד שלי,
    תודה לכולן על הייעוץ, זה מעודד
    שירלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה