הסטרוסקופיה אבחנתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה לעבור הסטרוסקופיה אבחנתית ללא הרדמה. איך היא נעשת? כואבת? כמה זמן נמשכת הבדיקה? מדממים אחרי הבדיקה?מה קורה אם מוצאים דבקויות ? אשמח לקבל פרוט מבנות שעברו בדיקה כזאת.
8 תגובות
עמוד 1
  • למה הפנו אותך לבדיקה הזו מלכתחילה?
    אין לי מושג,תקראי בגוגל ובטח מישהי מפה עברה ותעזור לך להבין
    שיהיה בהצלחה

shoshi
  • שלחו אותי לבדיקה הזאת כי הרירית שלי גבוהה בזמן המחזור וזה לא אמור להיות גבוהה. וגם לבדוק שאין דבקויות ברחם. אי אפשר לאתר בצילום רחם שזה עשיתי.
  • הי,

אני עברתי כבר 3 פעמים ב 3 חודשים היסטרוסקופיה אבל בהרדמה מלאה
    וכן היה לי דימום אחר כך...חמישה ימים ונגמר כמו ווסת
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • היי עשיתי לפני כחודשיים בלי הרדמה.
    לא חושבת שש צורך בהרדמה.. והייתי מאוד לחוצה וחששתי לפני הבדיקה.
    בכל אופן זה לא כאב לי, קצת לא נעים כל ההתעסקות הזאת, אבל זה לקח כחמש דקות ונגמר.
    לגבי דימום, אני סובלת מהכתמות לפני מחזור ובאותו יום של הבדיקה התחילו לי הכתמות והם נמשכו עד המחזור (משהו כמו שבוע וחצי של הכתמות) אבל אני לא יודעת אם לקשור את זה לבדיקה כי זה משהו שגם ככה יש לי.
    לא יודעת מה קורה אם מוצאים הדבקויות.. לשמחתי הכל היה תקין.
    בהצלחה
  • היי,
    אני עברתי פעמיים היסטרוסקופיה אבחנתית ללא הרדמה - אז ככה זה ממש לא כואב, מה שעושים זה מתיישבים על כסא כמו באולטרסאונד ומחדירים לך מקלון דקיק עם מצלמה, זה ממש לא כואב, לא יותר מאולטרסאונד. ואז הרופא מנווט את המקלון הזה עם המצלמה ועל המסך רואים מה קורה לך בפנים...

במידה ויש משהו שצריך להסיר- מקבלים הפנייה להסטרוסקופיה אבחנתית ניתוחית- שזה ממש כמו ניתוח שאותו עושים בהרדמה מלאה ואז בוודאות לא מרגישים כלום..

אז אל תחששי,הבדיקה הראשונית, ממש לא כואבת, בהצלחה!!
  • אני עשיתי לפני כ-3 חודשים וזה קצת כאב, התכווצויות כאלה שפותחים את צאוור הרחם, לא קריטי...
    דממתי כי הרופא עשה לי פיפל 5 ימים...

• מה זה פיפל?
  • "פציעת" הרירית כדי שהיא תתחדש, אני חושבת שזה עוזר לאחר חודש, זה מגדיל את הסיכויים שתיקלטי.
    תקראי על זה קצת באינטרנט...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה