אז מגיע לכן עידכון לא?! :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בנות יקרות........

הייתי היום בפגישה שנייה אצל הפרופסור בבית החולים..
    ואכן כך לא מתחילים טיפול עד שלא כול הבדיקות יהיו אצלי!

מה שאומר שנתחילך את הטיפול לא במחזור הקרוב של חודש פברואר רק במחזור הבא של חודש מרץ שבוע לפני המחזור מתחילים בזריקות זריקה אחת למשך שבועיים כול יום ואז באה אליו לבדיקה US+ ברגע שרואים שהכול בסדר אני מקבלת 5 ימים פיורגון 100 וואז כול יומיים US ובדיקות דם עד שיראו שאני מוכנה לשאיבה {{{{{{{{{ אמאלה כואב לי הבטן רק מלחשוב על זה}}}}}}}}} ואז אוביטרל ואז שאיבה הא התחיל להסביר לי על השאיבה שזה בהרדמה מלאה ודוקרים את השחלות בישביל להוציא את הביציות .... שמעתי את הלב שלי דופק על 300 מהלחץ !!
    ואז האחות מתקשרת למחרת בבוקר ואומרת לי כמה הופרו ואחרי כמה ימים שמגדלים אותם במעבדה עושים את ההחזרה .. ואז הוא אמר לי שהוא יחזיר לי רק עובר אחד
18 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי!!! כיף לשמוע ממך על היחס הנחמד של הרופא, האופטימיות והעידוד

מאחלת לך הרבה הצלחה בתהליך החדש ומחזיקה אצבעות בידים וברגלים שהכל ילך חלק ומהר :)
  • אוראלי כל הכבוד!
    אני מאחלת לך המון הצלחה!
    אני באמת מאמינה שאת הולכת לבשר לנו בשורות טובות בקרוב!

תקחי הכל בחיוביות ותזרמי עם הרופא המהמם שלך!
  • וואו כל הכבוד על הדרך שעשית!!!
    מאחלת לך המון בהצלחה, והחזרה אחת מנצחת!

אני ממש מתרגשת בשבילך , איזה מדהים זה שאת כל כך קרובה עכשיו יותר מתמיד ל

וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל
    והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.

תותי
  • ממי המון בהצלחה מחזיקה לך אצבעות לטיפול ראשון ומנצח יאללה מחכים לשמוע בשורות טובות ושבקרוב תתבשרי בהריון תקין מושלם משעמם ומלא חוויות טובות בהצלחה!!!!!
  • מתוקה שלי ממש לא חפרת!

באמת ווואו בשורות טובות ואופטימיות 555555555555555
    מאחלת לך שבאפריל תקבלי פסים מדהימים ותתחילי את התקופה המדהימה ביותר שבכל החיים שלך. מאחלת לך הריון תקין ובייבי מדהים כמוך!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• בנות אתן מרגשות אותי נורא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• אוראלי מאמי מאחלת לך המון , המון הצלחה ובשורות בקרוב. רק לא הבנתי למה אתם לא מתחילים החודש את הטיפול?

/]
  • וואוו, איזה בשורות טובות !!! המתנה המיוחלת קרובה מתמיד

Boten
  • וואוו את באמת קרובה מתמיד למתנה המיוחלת!!! הרי אם באמת עוקפים את הבעיה מכניבים עובר שכבר הופרה והתחלק כל שנשאר לו הוא להשתרש! ואם אצלך הכל תקין סיכייך מעולים הרבה יותר משל כל אישה שמנסה באופן טבעי כי חסכת את ענין הפגישה ההתחלקות וכו'
    בקיצור כל מה שנשאר הוא לאחל בהצלחההה!!!
  • חסרות עוד בדיקות ? מחזיקה אצבעות מתוקה שלנו לבשורה משמחת.
  • בנות יקרות תודה לכן
  • הכי כייף עדכונים משמחים
    את בדרך הנכונה ל
  • הבנתי בהצלחה מאמי.
  • היי מורן! אני ממש שמחה לשמוע...
    שיהיה המון המון בהצלחה!!!!!
  • אוראלי - עשית לי את הסופש עם הבשורות האלה!!
    איך אני שמחה בשבילךך!!!
    ברוך ה'! :)
    בעז"ה בקרוב נשמע ממך בשורות טובות ומחממות את הלב!

איזו התרגשות יאוו!!!!!!
  • מתוקה ,בהצלחה בהצלחה אני מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך טיפול מנצח

• בנות תודה תודה תודה על העידוד והתמיכה!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה