פשוט חוצפה - הייתי צריכה לחפש ב- EBAY :-( - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ממש עצבנית! קניתי מין כובע כזה לאמבטיה לתינוקות דרך אתר ישראלי, לקח לזה חודשיים להגיע ועכשיו שקיבלתי את זה אני מאוד מאוכזבת, לא מהמוצר אלה מהחברה עצמה! בתמונה זה היה נראה אחרת, וזה סתם חתיכת סול, ומה שמעצבן אותי שהם רשמו שיש על זה 25 ש"ח הנחה ושילמתי 20 ש"ח (כאילו החתיכה הזאת עולה 45 ש"ח). אז כמובן שעכשיו נכנסתי לEBAY, חיפשתי מוצר דומה ואיזה פלא הגעתי לבדיוק אותו מוצר, ומה המחיר??? 3 דולר!!!!!!!! זה לא הבדל ענק מ- 20 ש"ח, אבל להגיד שזה עולה כמעט 50 זה פשוט חוצפה!!!!!!!!
אני לא אחזיר את זה, כי זה יעלה לי יותר להגיע לדואר ולשלם על ההחזרה, אז תנו לי להתעצבן פה!!!!!
6 תגובות
עמוד 1
זה באמת מאוד מעצבן
זה דווקא הגיוני.... מה תגידי על שמלה שנמכרת באלי אקספרס ב15 דולר ובארץ נמכרת בכמעט 400?? זאת גנבה!!!
ידוע ומעצבן!! איזה כובע קנית? זה כזה שטויות...חבל שלא שאלת אותי פייס: ortal_hori