עכשיו אני בטוחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שהאהבה האובססיבית הראשונה בחייו הקצרים של הבן שלי היא אני! (וסבתא..)
    מה עושים? חרדת נטישה זה משהו רגיל בגיל הזה?
    אני מסבירה לו שהוא התינוק של אמא ואמא אוהבת אותו , שומרת עליו גם כשהיא צריכה שניה להוריד אותו מהידיים או ללכת לבשל לו.. הוא מבין אבל המסר לא ממש עובר חלק כי הוא לא מסכים להפרד ממני לשנייה!זה מחמיא לי אבל די יש גבול אני לא מצליחה אפילו להכין לו ארוחת ערב!!! הצילווווו
7 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי
    זה טבעי ורגיל לחלוטין
    תמשיכי כל הזמן לדבר אליו ולהסביר לו ולחזק אצלו ההרגשה שאת לא עוזבת אותו ואל דאגה זה עובר להם
  • אולי במקום לנסות להסביר לו תתני לו לעזור לך, שיהיה שותף פעיל בעשייה שלך?
    זה גם יעסיק אותו ויתן לו יותר בטחון לא להיות רק על הידיים שלך...

נגיד את שוטפת ריצפה או מנקה אבק, תני לו מגבון ותגידי לו שיעזור לך לנקות
    את רוצה להכין אוכל, תתני לו "לשמור על" (להחזיק עד שתחתכי) עגבניה שטופה או מלפפון
    אני ממש לפעמים מושיבה את אריאנה בכסא האוכל שלה לידי, שמה מלפניה את השולחן שלה
    נותנת לה סכין פלסטיק חד פעמי כזה שאי אפשר להחתך ממנו בשום צורה
    ונותנת לה "לעזור לי לחתוך ירקות"...
    או שאפשר לקחת קופסת פלסטיק ולמלא אותה במשחקים שלו ולתת לו "לבחוש" אותם
    מובן שהמשחקים צריכים להיות מספיק גדולים, לא כאלה שהוא יכול להכניס לפה ולבלוע חלילה

• באופו עקרוני זה טבעי וקורה לכל ילד.

אני חושבת שאולי כדאי לטפל בזה ממש בעדינות כי אצלו יכול להיות שהוא יותר קשור אלייך עכשיו עם כל המצב שפתאום אבא שלו נעלם לו והוא קטן מדי בשביל להבין את המצב.

אז באמת לא הייתי מתרחקת אלא עושה מה שיוליה הציעה לתת לו להיות לצידך בזמן שאת מכינה דברים לראות אותך, לעזור לך אם אפשר.

אני יודעת כמה זה קשה אבל לאט לאט עם הגיל זה משתפר, הוא צריך לקבל את הבטחון שאת שם ולא עוזבת
  • יוליה, ההצעה שלך מקסימה... אני ממש רואה את הפיצפונת שומרת לך על הירקות! אני חושבת שזה באמת מחזק את תפיסת העצמי שלה ומעניק לה ביטחון. רעיון מעולה!

אני מאמינה שגם עם ליעד זה יעבוד, זו תגובה טבעית שעוברת עם הזמן. בהצלחה!
  • תאיר בדיוק אותו דבר לשטוף כלים היא לא נותנת לי
    מחבקת לי את הרגל ומנסה למשוך אותי אליה היא "דבק" הולכת לאן שאני הולכת
    נאחזת לי ברגל ולא נותנת לי ללכת כניראה שזה גיל כזה...
    [/center]
  • זה גיל כזה של ניג׳ס
    פייס: ortal_hori

• ממוש זה מאוד טבעי ומוכר
    גם אצלי זה ככה

ובמיוחד אצל ילדים שנמצאים בגן
    אצלנו מאז שאופק בגן היא בכלל לא מוכנה לעזוב אותי לשנייה

עוד מעט הם יגדלו ואנחנו נתגעגע לזה חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה