הצילו!! מישהו יכול להוציא אותי מהקינאה הזאת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נמאס לי מהקינאה הזו שעוטפת אותי לפעמים כשאני רואה אישה בהריון, זה אוכל אותי מבפנים וכל ההסברים שלי לעצמי- לא עוזרים.
    אני כועסת על עצמי כל הזמן, אבל זה כאילו, בלי שליטה..
    ובמקום להנות ממה שיש אני כל הזמן חושבת על איזה כייף לה..
    מישהיא יכולה לעזור לי???
8 תגובות
עמוד 1
  • זה דבר טבעי מאוד ותוקף כל אחת מאיתנו כל יום כמה פעמים ביום. הלוואי והייתה לי נוסחה להפסיק.

האמת הייתי רוצה את הנוסחה של לשנות את המחשבה של "מה היה קורה אילו...."

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• והכי מעצבן... שהעולם כאילו רוצה שנקנא, הייתי כמעט שנתיים במצב הזה ודווקא כשהכי רציתי הריון כל הנשים סביבי היו בהריון...
  • ממי אל תרגישי ככה זה הכי טיבעי בעולם זה לא קנאה מרוע אלה קנאה מכאב "למה לי זה לא קורה"ודווקא שאת כול כך רוצה ומשתוקקת כבר להריון הזה פתאום כולן סביבך בהריון הדודה הגיסה השכנה החברה מהעבודה ומי לא מציעה לך לעשות מה שאני עושה כי זה באמת עוזר לי תמיד אני אומרת לעצמי כול עקבה לטובה ואני באמת משננת את זה אלף פעם ביום שמתי שצריך להגיע תורי זה יגיע כי אין ספקקקק בכלל שזה יגיע פשוט הקדוש ברוך הוא קבע לי יום וגם אני ייקבל את הבשורה הטובה והמיוחלת זה פשוט עיניין של זמן וסבלנות הכול יהיה בסדר והקדוש ברוך הוא לא שוכח אף אחד מאחלת לך לי ולכול בנות הפורום שבעזרת השם עוד החודש נתבשרנה בבשורות טובות ונזכה בעזרת השם לפרי בטן תקין ושבסופו נחבוק את האוצרות שלנו אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!
  • יש דבר אחד שיוציא אותך מהקנאה!
    עוד הריון
    אי אפשר להתגבר על הקנאה הזו גם אם יהיו לך 10 ילדים ותרגישי שאת רוצה אפילו רק עוד אחד...
    אנחנו נשים, זה בטבע שלנו להרות וללדת ומין הסתם כשהכמיהה הזו לא ממומשת זה הופך לקנאה...מגעילה כזו.
    אני יכולה להעיד על עצמי שלפעמים אני פשוט מגעילה את עצמי עם הקנאה הזו.
    בע"ה זה יבוא במהרה ול-9 חודשים נרגע מהקנאה...
    בהצלחה
  • מאמי אל תרגישי רע עם עצמך, כולנו חוות את זה...
    לא הייתי מגדירה את זה קנאה אלא סוג של תסכול כאילו מה איתי???אני כל כך מתאמצת, מתפללת ו.....לבנות אחרות זה קורה רק מלהיכנס למיטה ולמחרת הן פשוט קמות בהריון:)

עוד קצת וזה יהיה גם ככה אצלנו ב״ה!!

חודש מוצלח!!!
  • אל תרגישי לא בנוח את לא היחידה.
    אני יכולה להודות שגם אצלי זה ככה ופתאום כולן בהריון ואפילו שני או שלישי
    שבוע שעבר מישהי בעבודה אמרה לי כולן בהריון רק את עדיין לא!!!!
  • תודה רבה לכולכם, הצלחתם לעודד אותי מאוד,
    מאחלת לכם שהקינאה הבאה שלכם תהיה למה לה יש עשרה ילדים ולי רק 6,

מאחלת לכם את כל האושר בעולם,
    מלכי.
  • מזדהה עם כל מילה. גם לי זה קורה ופשוט בא לי להקיא מעצמי כשזה קורה!!! למרות שאני יודעת שזה לא מרוע.. אבל זה לא נשלט.
    נקווה לבשורות טובות אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה