היי בנות אני כבר אחרי ההחזרה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבסוף הוחזרו לי 2 עוברים האחד מהם בטוח בן 6 תאים והשני לא רצו להגיד לי (בכלל היה הרבה דברים לא מובנים לי שם) הם אמרו לי "זה לא משנה כמה תאים מה שמשנה זה האיכות של העובר..טוב נו שיהיה..מה שבטוח אחד מהם בן 6 תאים (יצאו לנו 3 עוברים עם 6 תאים ואחד עם 4 ועוד אחד הפסיק להיתפתח ביום השני), בנות אני בלחץ נוראי אתמול לא היה לי שום דימום אחרי ההחזרה לא בהחדרת הנרות ולא כלום והיום בבוקר עכשו הכנסתי את המוליך עם הנר ושהוצאתי היה ממש דם טרי עליו מה זה? לא הגיוני השתרשות יום אחרי ההחזרה לא? מה זה יכול להיות? קרה למישהי?
7 תגובות
עמוד 1
  • דם בנרות? דברי עם הרופא עכשיו .
    הרופא אמר לך ביום שלההחזרה נרות. ? כי לי אמר יום אחרי תתחילי
    ולדעתי לא אמור להיות דימום עם הנרות, והשתרשות מוקדם עדיין לפחות 5-7 ימים אחרי ההחזרה, ב ה צ ל ח ה!

shoshi
  • היי עם הנרות אמרו לי להתחיל יום אחרי השאיבה כלומר למחורת..3 נרות אנדומטרין ביום..את האמת בטיפול המנצח עם הבת שלי היה לי ככה אבל היה דם חום על המוליך ולא כזה אדום טרי...גם בשבועיים ההמתנה על המוליך היה נישאר חום כזה וגיליתי שאני בהריון כשהגיע הזמן..פה קצת מוזר ומוקדם מאוד לדימום..טוב אני ב שעה 14 יתייעץ עם רופא..
  • בהצלחה
  • בהצלחה מותק ! בשורות טובות !
  • היי..

אני לפני טיפול הפרייה ראשון בסורוקה..
    הבנתי שגם את מטופלת שם..

הייתי שם כבר פעמיים והם עשו רושם ממש טוב
    מאיך שזה נשמע ממך זה לא נשמע טוב .. מה שהולך שם אני צודקת?
    את יכולה לשתף אותי קצת. מבחינת הצוות וכד'..

תודה
  • מורן אני דווקא כן מרוצה מהם למדתי כבר לכחת הכול בקלות ראש..פשוט אני מבינה שזה ציבורי ולא פרטי ולא יהיה לי היחס כמו למטופלת שמשלמת כסף על כול ביקור שלה, תראי הבת שלי נולדה בעזרתם אני לא יגיד שום דבר רע ההפך אני מודה להם ולה' שעזר לי לפחות להביא את הבת שלי..פשוט אתמול זה היה מוזר לי שהתעקשו לא להגיד לי כמה תאים העובר השני שהוחזר כי תמיד תמיד אמרו והודיעו מה מחזירים..הם אמרו לי רק "אחד מהם בטוח יצא 6 תאים".. שיהיה לך בהצלחה ובשורות טובות..
  • הבנתי...

טוב לשמוע..

תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה