למי שיש ילדים בהפרשי גיל קטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם הילדים ה"גדולים" שלכם גמולים ממוצצים ובקבוקים ?
    , שני הילדים הגדולים שלי עדין עם מוצצים (חוץ מהזמן שהם בגן) אני מנסה להסביר להם ובמיוחד לגדולה שלי שהיא כבר בת 4 ו-8 חודשים להפסיק עם המוצצים והבקבוק...היא מודעת לזה שהיא אמורה להפסיק (היא לא מוצצת או שותה מבקבוק ליד אנשים זרים..היא אומרת שלא יחשבו שאני כמו תינוקת..) לפעמים היא אומרת שהיא יותר לא לוקחת מוצץ, אחרי זמן קצר היא לוקחת ואומרת לי "רק קצת.."
    הבעיה היא שיש לי גם תינוקת כך שאני לא יכולה להעלים את המוצצים והבקבוקים מהבית..

איך זה אצלכם ?
4 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו ההפרש של שנתיים, גמלתי אותן ביחד גם מבקבוקים וגם ממוצצים, זה מאוד הקל על שתיהן (ועלינו...)

• שחר נגמל בגיל שלש וחצי. טל עדיין עם ואיתן גם כמובן עם...

• עם מוצצים לא היתה לי בעיה, אור הפסיקה לבד. בערך בגיל של הבת שלך היא פשוט הבינה לבד שלא שומעים אותה (כל הזמן אמרתי לה אני לא מבינה אותך עם המוצץ!! מה, מה אמרת?!
    פייס: ortal_hori

• לא כל כך הבנתי מה הקשר ילדים צמודים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה