תגידו לי משהו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה נורמלי שתהל יונקת רק 5 דקות מכל צד?
    לא יצא לי לשקול אותה אתמול
    מזג אויר

6 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש

• תפסיקי להיות פולניה
  • אוולין גם הייתה ככה.
    היא קטנה זה כן
    אבל בריאה
    ומתפתחת יפה מאוד

• לא יודעת לגביי הסמניםצכי אני מניקה מצד אחד כל ארוחה ואימצתי מאוד את הגישה של לא להסתכל על השעון ( כל עוד אני בחופשה ויכולה) כל עוד יש את הכמות הנדרשת של חיתולים עם צרכים כנראה שזה מספיק לה...

את יכולה לעשות שקילה גסה בבית .. תשקלי את עצמך ואז איתה על הידיים ( שהיא בלי טיטול)

ו... שיהיה לה בתאבון

• שירוששששש
    5 דקות זה תקין ואפילו מעיד על יניקה טובה וחזקה
    אני זוכרת שבמיקה חזרתי לעבוד בתור מורה פרטית בבית שבוע אחרי הלידה
    והיו לי הפסקות של 10 דקות מקסימום בין השיעורים שבהן הייתי מניקה
    וזה היה לוקח 5 דקות מכל צד
    זה תקין, כל עוד יש עלייה במשקל.
    אני מציעה לא לדחוף בכוח ולא להעיר אותה להנקות אם היא ישנה.
    היא יודעת לבד מתי היא רעבה
    אתמול לדוגמה מיכל ישנה 6 שעות רצוף - ולא הערתי אותה
    כשהיא התעוררה היא ״בלסה״ בתאווה (!)

יהיה בסדר בובה
    את בדרך הנכונה!!!
  • בוקר טוב.
    אם יש לה יציאות וחיטולים רטובים בשפע (ממש לא זוכרת את המספר "לפי הספר") ואם היא רגועה בין הנקות אז 5 דקות זה מספיק ויותר.
    אמילי היתה יונקת סך הכל 5 דקות, ותראי גדלה לי נינג'ה....

לכל תינוק יש יכולת יניקה שונה, יכול להיות שתהל יונקת חזק ויוצאת הכמות הנדרשת לה כבר תוך 5 דקות. במיוחד אם היא פולטת אח"כ זאת אומרת שיש עודף.

הכי בטוח, תוודאי שיש יציאות, חיטולים עם פיפי שהיא רגועה בין הנקות וכמובן את יכולה לשקול אותה פעם בשבוע שבועיים לראות שיש עלייה תקינה במשקל..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה