בננות אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול אני ומאורי הלכנו לסבב רהטים לבית ובין לבין החנויות היתה חנות עיצוב רהייטי ילדים שפשוט מגנטה אותי ונכנסתי אליה.
    הרהטים היו מדהימים,ממש כמו ממלכת אגדות אבל המחיר... איה איה.כמו למשל מיטה באיזה 7.000 ויותר,ארון שמגיע ל12.000 .
    ב"ה יש לי מיטה,שידה וכל המתלווה לזה אבל היתי מאוד שמחה לעצב לה בעוד כמה דברים מיוחדים את החדר שעושים אותו למושלם,למשל ראיתי שם מדף נסיכות שעולה 1000 שקל+_ מדף אחד.
    אז,אני מצרפת פה קישור של החנות והיתי מאוד שמחה אם מישהי תוכל לייעץ לי איפה יש רהטים \מדפים כל מיני אביזרים דומים לזה במחירים יותר שפויים

17 תגובות
עמוד 1
  • וואווו איזו חנות מהממת
    פייס: ortal_hori

• אלףףףףף שקל על מדף ?!?!?
    מוגזם ממש .. ( בתור בת של נגר שמראה תמונות ומקבלת העתק מדוייק ..)
    ויש מלא מרכזים של ריהוט .. נראלי שבמרכז הישראלי לריהוט בראשון יש חדרי ילדים
  • אורטל..שם בידיוק היתי. שם נמצאת החנות
    אני לא זוכרת בידיוק מחירים אבל באמת יקר.. ואני מחפשת לאגמי כל מיני אביזרים יפים שיעשו את החדר מושלם.
    סתם למדל מראה שם באמת לא וווא גדול 270 שקל.
    אוף:(
    אני אעלה לכאן תמונות של מה שאני מחפשת

• אני עכשיו מחפשת ארון ומיטה לאוראלי
    יש את הרשת עצמל'ה אחלה דברים במחירים שפויים ז"א שאת יכולה לקנות חדר ילדים שלם ב9000-10000

• טוב אז זה בעיקר הדברים שאנ רוצה לחדר של הבובה
    המראה עולה 270 אני כבר אקנה מראה ואכין משהו דומה..

אבל את המדפים אני ממש רוצה לפחות 2 או 3 זה מה זה משדרג

וגם את זה אני רוצה,קוביות מעץ שמדביקים לארון ומשדרג אותו פלאים

והמחירים ממש יקרים,מישהי ראתה? יודעת איפה ניתן להשייג על הרעיון אבל יותר בזול חחח

• תודה יסמיני
    עוד?

• המדף זה עבודה מיוחדת של נגר, לא תמצאי זול. לגבי הארון אני הדלקתי טפטים מיוחדים זה מספיק יפה לנו
    פייס: ortal_hori

• הארנב הזה על הארון כ"כ רוסי
  • יאו מיצי יא אלופה נתת לי רעיון ענק
    איך שחכתי שאמא שלי עושה עבודות ממפיות ובנייר..
    אני באמת אעשה את זה וזה יצא מהמם אלופה
    יש לך רעיונות לגבי המדף??יא תותחית;)))

• יווווווווווו הרסת אותי!!
    איזה דברים מושלמים יש להם ...ממש ממש אהבתי

אני לא ממש מכירה אבל אולי לעצמל'ה יש יותר בזול אני לא בטוחה...

ואפשר לנסות בכל מיני חנויות רהיטים שיש בכל מקום ובמושבים

• תחפשי ברשת עצמל'ה - יש שם דברים מהממים ומאד מזכיר את התמונות שהעלית של הפריטים
  • ואגב, הרעיון של מיצי פשוט ענק
    רציתי להציע לך בעצמי

אני למשל ראיתי מדף עץ מהמם עם לבבות בצדדים בצבע ורוד ועשיתי לבד........ קניתי את המדף ובעלי הביא לי דיקט ציירתי מה שרציתי הוא חתך את זה והצמיד עם מברגה ואז אני צבעתי
  • בנות נתתן לי אחלה אבל אחלה רעיונות אני באמת אלך ליישם אותןם.
    מיצי שחושבים על זה הארנב באמת רוסי חחח

• לגבי המדף.. מישהי ראתה כאלה דברים יותר ב זול?

• קיבלת אאחלה רעיונות שיהיה בהצלחה
  • יש לקנות מדפים כגון הכוורת באיקאה... ויש להם דלתות כאלה .. תקני את העץ הלא גמור ותצביע לוורוד.. נכון זה לא עץ מלא .. אבל זה מחזיק לתקופה עד שבא לך להחליף שוב...

בנוסף לדוגמא המראה... תקני מראה הכי פשוטה עם מסגרת שוב.. עץ לא גמור( כלומר שאין עליו ציפוי לקה) כך ניתן לצבוע אותו.. ותקצי מדברות באינטרנט יש מלאאאאא אתרים.. ותשקיט את המראה

כנ״ל על הקיר במקום לצבוע וכו יש מדבקות מדהימות... אבי שם לנימי בחדר פו הדב מהמם! זה נראה כמו ציור...

• מיכלי אני יעזור לך בשמחה....

ולידר צודקת אין כמו איקאה בשביל מדפים זולים...
    וגם יש שם דברים חמודים לחדרי תינוקות..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה