שמחה מהולה בעצב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מה שאני מרגישה מאז אתמול. הקטנצ'יק שלי צריך לצאת מתישהו בקרוב וקשה לי לשמוח כי סבתא שלי במצב ממש לא טוב. היא מאושפזת בעקבות חשד לתסחיף ריאתי כך שהיא מורדמת ומונשמת. קשה לי עם זה מאוד..
    אני כל הזמן מנסה לומר לעצמי שהיא הייתה רוצה שאני אהיה חזקה לו יכלה לדבר עכשיו..
    מה שהכי קשה לי זה שאני לא יכולה לעשות שום דבר כדי לשפר את המצב. אפילו לא לבקר אותה. כמה שייחלתי שהיא תזכה להכיר את הנין שלה ,לראות אותו אפילו לשבריר שנייה , אני מאוד מאוד פסימית..
    הלוואי , הלוואי ויהיה איזה נס והיא תצליח לנשום בכוחות עצמה ותתאושש מכל זה..
9 תגובות
עמוד 1
  • שולחת מלא מלא

• פייס: ortal_hori

• תודה על התמיכה בנות..
    בעלי גם מאוד תומך בי ועוזר לי ברגעים המאוד לא פשוטים האלה..
    הלוואי וסבתא תרגיש יותר טוב ותזכה לראות את הנין שלה

• רפואה שלמה, שתזכה לראות הרבה נינים ב״ה

• אני מבינה אותך כל כך... אבא שלי נפטר חודשים ספורים לפני שנכנסתי להריון... הריון שכל כך ייחלתי לו במשך שנתיים וכל פעם שעולה בי תחושה של אושר על התינוק שלי אני מתחילה לבכות, כי אבא שלי לא יהיה כאן להנות מהאושר הזה...
    אני מאחלת לסבתא שלך החלמה מהירה ורפואה שלמה! ושהאושר שלך ישאר אושר צח
  • Phula משתתפת בצערך לא קל תתחמי שהוא שומר עליכם מלמעלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה