היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יו קרן, איזה מרגש! פעם יצאתי עם סטודנט לרופאה שהבטיח לי להכניס אותי לחדר ניתוח (בתצפית) ואכן הוא הצליח! (שילמתי על הכניסה הזו בסקס) היה באמת מדהים לראות ניתוח בלייב. המנתחים גם התבדחו ביניהם ושמו ג׳ק ג׳ונסון ברקע אני תמיד מדמיינת ניתוחים כמו בסדרה ״ניפ טאק״ שקורים דברים בזמן שהחולה מורדם... עדכני אותי ברכילות פנימית!!!
איזה יופי!!!!!
כבר סיפרתי פעם שבקיסרי של נועם השמיעו את השיר סיון ושר לי חחחחח בכל אופן גם אני פעם הייתי בחדרי ניתוחים בל אותנו כן הרחיקו אבלתכלס כולה חובשים חחחחחח וזה בהחלט כיף
מעניין פייס: ortal_hori
ואווווווווווווו קרן איזה אומץ תגידי איזה ניתוח ראית ? ומה ראית ? לא מזעזע ?
איזה כיף מותק
ראינו מסקטומי (כריתת שד) אצל אישה בת 80+, ולמפקטומי (הוצאת גוש) אצל אישה צעירה בת 34. היה גם ניתוח של כריתה של חלק מהמעי הגס (סיגמואיד קולון, למי שמכירה) שויתרתי עליו כי כבר התעייפתי.. הגב מתחיל לכאוב באיזשהו שלב. פעם הבאה אני אביא קרוקס או בירקינשטוק.
טל - זה לא מזעזע בכלל. כבר ראינו גופות ועשינו עליהן דיסקציות בקורס אנטומיה. זה די דומה בסך הכל רק באדם חי. מה שיפה זה שדברים שלמדנו בכיתה על הניתוח הזה ראינו עכשיו בלייב
וואו, זה נשמע כ"כ מעניין!!!
איזה יופי לשמוע שאת נהנת ומרוצה ... אכן מומלץ שטוחים נעלים רק שטוחים והכי נוחים... בהצלחה
אוי קרן שתהיי לי בריאה אשרייך איזה אומץ והצלחת להירדם טוב בלילה ? מאחלת לך המשך הצלחה רבה אין לי ספק שתצליחי