הידעתן??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבמהלך הריון יש זכות לעובדת להיעדרות מהעבודה 40 שעות על חשבון העבודה במשך כל תקופת הריון לצורך בדיקות הקשורות להריון???
    (היא חייבת להביא אישור על ביצוע הבדיקה מהרופא או מהמקום בו עושים את הבדיקה)

לא ידעתי על כך ובמקרה דיברתי על זה שאני אמורה לעשות סקירה שניה עוד מעט אצלי במשרד מול הנהלת חשבונות ואז הם אמרו לי שזו זכות שמגיעה לי בתור אישה בהריון...

כמעט בזבזתי יום חופש / מחלה לטובת העניין.

רצ"ב כתבה על זכויות נשים בהריון:
    http://www.naamat.org.il/counseling.php?cat=63
3 תגובות
עמוד 1
  • אני בהריון הראשון לא ידעתי על זה עד שאמרו לי בכוח אדם. חובה עליהם להגיד לך!! חוצפנים!!

ויש פה אגב בצד מידע על זה אגב
    פייס: ortal_hori

• באותו הקשר, תדעי שבעלך זכאי ל8 ימי חופשה בלידת בן או 7 ימי חופשה בלידת בת, ברצף מיום הלידה, בנוסף לימי החופשה השנתיים שמגיעים לו! גיליתי את זה במקרה תוך חיפוש מידע על זכויות בהריון...

• נכון למשרה מלאה מגיעות 40 שעות

משרה חלקית 20 שעות

אבל לצערי כמעט אף פעם לא מצליחים לנצל אותן

כי השעות היעדרות זה לבדיקות ורופא וצריך להביא אישור על כל בדיקה ומשך הזמן שלה המדויייק ולכן לא מצליחים לגמור את כל ה- 40 שעות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה