כל כך מעצבן!!! שילב! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתחתי היום הודעה בנוגע לטרמפולינה של טייני לאב ששייך בעצם לחברת שילב. לפי מה שראיתי באינטרנט טייני לאב זה מותג של שילב. הטרמפולינה עולה בארץ 500 ש"ח אך לאחר הצצה באמזון מצאתי אותה שם ב300 ש"ח!

נראה לכן הגיוני שבחו"ל המוצר יעלה כמעט חצי מחיר ממה שהיא עולה בארץ??????
    מאוד לא הוגן!!!

מזל שעוד שבוע חבר משפחה מגיע מארה"ב ואבקש ממנו להביא לי כזה ב300 שח.!

9 תגובות
עמוד 1
  • ככה זה בשילב !!! וזה לא רק בחול-גם בארץ יש מקומות שמוכרות טייני לאב ובהרבה יותר זול משליב
  • מסכימה איתך לגמרי, בדקתי באיביי לאחר ההודעה שלך ומצאתי אותה במאה דולר, שזה עדיין יותר זול אבל לא משתלם עם המשלוח! יצא מעולה שיש מי שיביא לך אותה- פשוט חוצפה בישראל שחברה ישראלית תהיה זולה יותר בחו״ל.

• אז תזמיני מחו״ל
    אני מזמינה דרך mutag 4 all
    הם מקסימים
    רק שימי לב שזה לא עובר 75 דולר כי אזיש מכס וכו׳

• ESKI איפה יש בארץ טייני לאב חוץ משילב????
  • ברור שבחול יותר זול... במיוחד ארה״ב....
    לא קשור לחברה...

שאחייניתו של אבי נולדו במקרה הייתי בניו יורק קניתי להם מלא דברים שם...

• יש דברים יקרים יותר בשילב וזה מעצבן כי לא תמיד יש סיבה אבל הצלחתי למצוא אצלהם גם דברים זולים כמו בכל מקום מומלץ תמיד לבדוק בהצלחה
  • אני זוכרת שראיתי את הדברים שלהם בתינוקי בהוד השרון -הוא מזמין מאותו ספק של שילב והבנתי שכבר התעצבנו עליו כמה פעמים כי הוא מוכר בהרבה יותר זול -לא יודעת מה קורה עם זה עכשיו כי שנים לא הייתי שם ,הוא די בן אדם ששם פסעל כולם ככה שאני מאמינה שאם תרצי הוא יכול להזמין הכל
  • שילב האלה שוחטים עם המחירים שלהם אני קונה שם רק אם יש מבצע ככה בחיים לא

• לפעמים יש שם דברים טובים במחירים שפויים.
    כמו שדובונית כתבה, הכי טוב לעשות סקר מחירים.

לגבי המותג טיינילאב - עיקר המחיר הוא עבור השם. למרות שבהחלט יש להם דברים איכותיים ומעולים, ומאד מעצבן שבחו"ל ובעיקר בארה"ב המחירים זולים יותר כמעט בחצי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה