תוצאות בטא הגיעו לפני יומיים... - עידכון תוצאות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יצא 42, כמובן חדשות נפלאות,
    ביום עשיתי הכפלה (הבדיקה הראשונה היתה שלשום) ויצא 84, יש לציין שציפיתי ליותר...אני כבר חבולה מכל הבטואות האלה שלא יוצאות ממש גבוהות...
    בקיצור, מה נראה לכן? אני מבואסת, אך מצד שני זה בול הכפיל את עצמו, אז מה???
20 תגובות
עמוד 1
  • שושי !!

אני חושבת שאלו חדשות נהדרות!!!!

את בכללית!? אם כן יש אחות שמתמחה בפוריות ונשים את מתקשרת אליה והיא תוכל להגיד לך בידיוק אם זה תקין או לא...\

לדעתי הכול בסדר זו בטא מעט נמוכה .. לדעתי זה בגלל שעדין מוקדם!

מעבר לזה שאני מכירה מישהי שהתחיל לה בבטא נמוכה ואז הכפיל את עצמו בול במה שצריך אבל עדין בטא במספר נמוך.. והכול היה אצלה בסדר היום היא בחודש 8
  • נשמע כמו בשורות טובות בהחלט!
    גם אצלי התחיל נמוך ועלה פחות מהכפלה כל יום... זה שלב עדיין מוקדם בהריון.
    תתייעצי עם אחות או עם הרופא ואנחנו מחכים לבשורות נפלאות עוד יותר בעזרת השם
  • קודם כל אני ממש ממש ממש שמחה לשמוע!!! בשעה טובה!!!! ואני חושבת שאת צריכה לתת קצת צ'אנס לעוברון שלך , תזכרי שבהתחלה בכלל חשבת שאין סיכוי שהוא יתפוס
  • בשעה טובה ומוצלחתתתת איזה כיף לשמוע רק אתמול איחלתי שיתחיל כאן גל הריונות והנה את מבשרת ממש כיףףףףף תיהי אופטימית נשמע לי בגדר הסביר ביותר כנראה שזה עוד ממש צעיר מחזיקה לך אצבעות לשילוש הבטא!!!!!
  • בשעה טובה ומוצלחתתתת איזה כיף לשמוע רק אתמול איחלתי שיתחיל כאן גל הריונות והנה את מבשרת ממש כיףףףףף תיהי אופטימית נשמע לי בגדר הסביר ביותר כנראה שזה עוד ממש צעיר מחזיקה לך אצבעות לשילוש הבטא!!!!!
  • תודה בנות...
    בכל מקרה אמרו לי מאסותא לחזור ביום א' שוב על הבדיקה מאחר והבטא לא ממש משתוללת...הם אמרו שזה גבולי.
  • יהיה בסדר בע"ה!!!
    אני שמעתי שכול עוד שהיא מכפילה את עצמה אז זה בסדר ...
    איזה כייף .... בשורות טובות מותק ובע"ה שיהיה הריון קל ותקין !!!
  • להיות אופטימיתתתתתת אצלי הבטא התחילה מ50.3 וברוך השם 5555 הכל עבר בשלום ומזל טוב את בהריון
  • וואוו שושי, אני ממש שמחה לשמוע את החדשות הטובות,
    תהיי אופטימית ותאמיני שההריון הזה יחזיק וכך יהיה...
    שיהיה המשך קל ותקין
  • נו, היית היום???

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • איזה יופי
  • בשורות טובות, הריון קל ונעים!

shoshi
  • לקח לי דקה להבין שאפשר לערוך את הודעה הודעה!!
    מזל טוב!!! איזה כיף
  • יופייייי
    איזה כיף

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • איזה כייףףףףףף אמן אצל כולן

• וואו! אמנם אנחנו לא מכירות אבל אי אפשר שלא להתקל בהודעות שלך כשמשוטטים קצת ברחבי הפורום אז חייבת להגיב לך כי כל כך שמחה לקרוא שזה הצליח לך!!! בע"ה קל תקין וסקסי ל9 חודשים משעממים
    יעל

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • תודה יעל וכל הבנות!!!
  • וואו מותק איזה בשורות משמחות!!!! שיהיה הריון מהמם, בריא ובידיים מלאות!!!!!!!

• איזה כיףףף!!
    שימשיך קל תקין משעמם וסקסי!!
    בקרוב אצל כולכן בננות!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה