היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ומה נחשב ממש להליכה? זה שהיא הולכת ממקום למקום בלי להחזיק נכון??
אבל עדיין היא לא יציבה כ"כ.... אבל הולכת לבד ממקום למקום
אז מתי כדאי לקנות והאם נעל תייצב אותה יותר?
והאם צריך לנעול לה בהדרגה?
13 תגובות
עמוד 1
אההההההההההההה
ועוד שאלה, הכי כדאי צעד ראשון נכון? במיוחד להתחלה....?
בשעה טובה!!! :) אני לא השתמשתי לו בצעד ראשון... אחרי חודשיים הליכה יציבה קניתי לו נייק ואחרי זה פומה
האמת ששמעתי שהרבה מוותרים על צעד ראשון.. אבל אני לא יכולה לחכות חודשיים כי גם חורף וגם היא ממש גדולה וקשה להחזיק בידיים ובעגלה היא לא תמיד רוצה להיות.
עד שההליכה שלה תתייצב (חודש לפחות) תנעלי לה בחוץ נעלי טרום הליכה. אח"כ תקני לה צעד ראשון, בלי לחץ... כי גם ככה הרגל גודלת מהר. אני קניתי לבריאל צעד ראשון של אלפנטן, אבל גם פאפאיה מעולות!
אולגה תודה חמודה..
הבעייה היא שהטרום הליכה טיפה קטנות עליה וחבל לי לקנות עוד זוג כי אוטוטו נקנה אלפנטן..
אין ברירה בינתיים בחוץ אני ינעל לה נעל - גרב מוקסין
מה המידה שלה בטרום הליכה? נשארו לי מבריאל נעלי טרום הליכה של אלפנטן, מידה 19 או 20 אם תרצי - אשמח למסור לך!
איזה מקסימה את
כן זה אותן מידות! אנחנו גם מהרצליה
תודה
נהיה בקשר בפייסבוק....
סבבה
בשעה טובה איזה כיף
קודם כל מזל טוב ושתלך רק בדרכים ישרות פייס: ortal_hori