אזזזז......... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות ... מצטערת שאני לא פעילה כול כך בפורום בזמן האחרון
    אבל משתדלת לעדכן מדי פעם-ואתן תמיד נמצאות במחשבות שלי משדרת אנרגיות חיוביות מרחוק

אז קצת לגבי היום שלי ..
    היום הייתי אצל הרופא המקסים שלי וזה הלך ככה
    אני: הייי ד"ר מה קורה , קדימה מה עושים החודש??

הוא:זריקות כול יום עד לבייוץ של מונופור
    זריקה נוספת של אוביטרל לפני ההזרעה
    ולאחר ההזרעה זריקות נוספות כול יומים לתמיכה עד לבדיקת ההריון

+++ הזרעה כפולה
    +++בדיקת דם ו US כול יומים מיום שני עד לביוץ

אני:אוקאייייי

חחחח

תחזיקו לי

9 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה מלא בהצלחה!!!!!!!!

מחכות לבשורות טובות!
  • בובה נשמע שאת בדרך הנכונה!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרופא שלך הלך על בטוח חחח
  • בהצלחה מאמי שלנו , וכמו שאוראלי אמרה לך את בדרך נכונה , מאחלת לך שזאת תהיה הזרעה אחרונה ותקבלי בשורה משמחת.

/]
  • בשורת טובות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• תודה מתוקות שלי

• היי מעיין
    כיף לקרוא שהדברים זזים אפשר להרגיש באופטימיות שלך ממש הרגשה שעוד שניה את שם וזהבאמת ככה!
    לגבי הזריקות את תצליחי! אני התחלתי להזריק את מול בפעם הראשונה וכללל כךךך פחדתי מזה אין לך מושג ובסוף גיליתי שזה כל כך שטויותתתתת לא כואב בכלל אתמול כמובן האחות הזריקה והראתה לי והיום היינו לבד בעלי ואני ודיברנו כל הזמן שהוא יזריק לי. וברגע האמת הוא אמר לי אני לא יכול חחחחח קיבל רגליםם קרות מפחד לדחוף לי את המחט אז בסוף דקרתי את עצמי והוא לחץ והכל עבר בשלום אז אל תדאגי!!!! זה שטויותתתת ואצלי זה קטע פסיכולוגי מטורף שקשה לי לדחוף לעצמי את המחט אם אני הצלחתי בטוחה שגם את תצליחי. אני מזריקה גונל f אבל משערת שמה שאת צריכה להזריק פועל בצורה דומה אם הוא מיועד להזרקה לבד בבית ואם תצטרכי עזרה בכיףףףף עד כמה שאוכל לתרום מ" נסיוני העשיר" חחחח
    בהצלחה!!

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • תודה יעלי (מצטערת על התגובה המאוחרת )

בסוף בעלי הזריק לי כי פחדתי

• היי מאמי כן אנחנו ממש באותה סירה מסתבר גם אני הייתי היום במעקב זקיקים וכן לקראת הזרעה ראשונהעם הורמונים (עשיתי שתיים על בסיס ביוץ טבעי לפני כמה חודשים ואז שלושה חודשים "נחתי" עד שעיכלתי עם עצמי שאין ברירה וקדימה לזריקות וכשהתחלתי להזריק גיליתי שזה כלכךךךך שטויות סתם שרפתי שלושה חודשים אבל זה מה יש!
    שיהיה לכולנו בהצלחה!

"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
    בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
  • מתה על האופטימיות וההומור שלך
    בהצלחה אהובה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה