היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שירה רגילה לישון תמיד על הגב מה שגורם לראש שלה לקבל צורה מרובעת כזאת לא יודעת איך להסביר , פשוט מאחור הראש פחוס כזה מה עושים ? זה מסתדר ?
זה ממש בעייתי
10 תגובות
עמוד 1
תרגילי אותה לישון גם על הצד, על שני הצדדים. וכל פעם תחליפי לה תנוחה כשאת משכיבה אותה. ביום כשאת משגיחה את יכולה להרדים אותה גם על הבטן.
זוהי ההמלצה של משרד הבריאות. אני הבנתי שזה מסתדר גם שלי כזאת כפרה על הראש הקטן והפחוס הזה פייס: ortal_hori
לא זכור לי משהו פחוס מאחורה חוץ מקרחת כזאת שנובעת משכיבה על הגב... (וזה עובר)
וכשהיא על הגב ישנה, הראש שלה מוטה לימין או שמאל? תשימי לב, שאם כל הזמן הוא מוטה לצד מסוים שלא יווצר צד פחוס, וזה נפתר ע"י זה שמשנים את המיקום של הרגליים והראש אצלה במיטה, ואז הדברים המעניינים (ההפך מהקיר) זה בצד השני והכל מתאזן.
חחחחחחח ללהב היה בדיוק ככה פחוס וקירח כפרה על הפלזמה חחחחח הסתדר אל תדאגי
בגלל זה להודים יש שיטה אמא שלי היתה מגלגלת חיטול בצורת עיגול והראש היה מונח בפנים כמו גומחה כזו ככה לאף אחד מאיתנו האחים לא היה ראש פחוס וגם לא להדס
פלזמה חחחחחחח
ממש גרוזינית !
מיכלי , תקשיבי תוכלי להסביר לי איך לסדר את החיתול כדי שלא תהיה פלזמה 20 אינץ'
זה בעקרון אמור להסדר לעצמו אבל כן כדאי ללמד אותה לשים את הראש כל פעם על צד אחר כדי שהראש יקבל צורה סימטרית מכל הכיוונים
גם לשלנו היה עם הזמן עובר כמובן בשעות ערות המון על הבטן להשכיב גם על הצדדים ובכל מקרה עם הגיל עובר גודל שיער וזה מסתדר בעה
חחחחח הכל עובר נשמה ככה זה תינוקות הכל בסדר.. לכולם יש ראש פחוס בגלל השכיבה תאמיני לי ששירה תהיה כוסית על ובלי שום ראש פחוס
סבבוש !!!
בשבילי היא יכולה להיות בכל צורה הנדסית שהיא תבחר !!! מטורפת עליה למרות שאתמול עשתה לי בית ספר ואוניברסיטה !!!