התייעצות אמיתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר יש אירוע של חברה קרובה ועוד לא סיפרתי שאני בהריון לאף אחד חוץ מלאותו חברה קרובה אני שבוע16 עכשיו השמלה היחידה שמצאתי היא רחבה אבל עדיין רואים כבר בטן ומי שמכיר אותי כבר יעלה ספוקלציות כי שנה אני נשואה כבר בכל אופן רציתי להתייעץ לא בא לי לשתף אנשים כל כך בהריון הזה שחיכיתי לו כלכך הרבה אז כמובן שיהיו מלא אנשים חסרי טאקט שישאלו אותי אם אני בהריון אז הייתי רוצה לשמוע כמה הצעות איך להתחמק מהשאלה המכריעה הזאת מבלי לעשות לעצמי פדיחות

16 תגובות
עמוד 1
  • "בזמן האחרון היו לי התקפי רעב, אז אכלתי המון... ואני מאלה שמשמינות בבטן..."
  • אם ממש רואים לא תהיה דרך להתחמק מזה.. אבל אם ממש בקטנה אז כשישאלו פשוט תגידי - לא , עם חיוך מנומס. את לא חייבת לאף אחד דין וחשבון :)
  • שיהיה מה לספר, תדעו
    פייס: ortal_hori

• לענות בתגובה ( נעלבת כמון ואקסטרא דרמטית). אז קצת עליתי במשקל... למה להעליב

• אני נגד להגיד "לא" אבל אפשר תשובות מתחכמות...
    "דווקא התחלתי דיאטה"
    "נו אז קצת שמנתי"
    "יש לי גזים" - נראה מישהו יגיב לזה. חחחחחח
  • אני אמרתי : עוד לא, נראה, האמת אנחנו חושבים על זה...
    ככה כשזה כבר יהיה ברור וידוע אנשים כבר ישכחו שכשאמרת את זה היית בהריון.
  • גם אני לא בעד "לא" אבל התשובה של אורטל מעולה.

• " בקרןב בקרוב - עובדים על זה "

אבל יש לי גזים של ליבי - מהמםםםםםם

• בנות תודה על התגובות !!! ליבי חחחחחחח הרסת אותי

• אני עניתי ״בעזרת השם״

לא בעד להגיד ״לא״ על משהו שהוא קיים...
  • אני גם לא בעד להגיד לא על משהו שקיים אך נתנו לך אחלה תשובות בהצלחה

• אני באופן אישי לא הסתרתי את ההריון מאף אחד, ומרגישה נפגעת אם אני מגלה שחברה שהייתה בהריון לא סיפרה, או יותר גרוע - שיקרה, בנוגע לעובדת היותה בהריון. נכון שזו זכותה והכל, אבל אם כבר רואים זה קצת לא יפה לשקר.
    את יכולה ללבוש משהו שמסתיר טוב יותר, ואם בכל זאת רואים אז אולי הגיע הזמן להודות בהריון.
    הזמן היחיד שבו הייתי יוצאת מגידרי כדי להסתיר הריון הוא אם חס ושלום יש בעיה ומחכים לתשובה בנושא. כל עוד הכל תקין הייתי נהנית לחלוק את האושר שלי עם אחרים.

• אני כמו קרן.... (למרות שלא הייתי נעלבת אם לא היו מספרים לי אני מבינה לחלוטין. את החששות ...)

אבל אם הכל תקין שבוע 16 זה מספיק מתקדם לדעתי.. אני רק רציתי לצעוק לעולם שאני בהריון ואני מאושרת

• את יכולה פשוט להגיד "כשיהיה מה לספר , תדעו"
    אני אישית לא הסתרתי את ההריון כשהבטן כבר יצאה לה..
  • תגידי שאת צריכה לקבל
  • את בטח כבר בדרך תעדכני איך היה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה