היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אז כמו שאתן יודעות פתחתי פעוטון ברחובות. הפעוטון מתאים לגילאי 4 חודשים עד שנתיים וחצי, חלוקה לשתי קבוצות עם תכנים שמתאימים לכל קבוצת גיל. בגן שתי חצרות, ארוחות חמות ומזינות והכי חשוב המון חיזוקים ואהבה לכל ילד.
מוזמנות לבוא להתרשם וכמובן להפיץ לאמהות אחרות שאולי יהיו מעוניינות
16 תגובות
עמוד 1
בהצלחה מאמי תוסיפי אחרי התואר גם ניסיון. זה חשוב כמעט כמו תואר
וואוו!
מאמוש לא ידעתי שפתחת גן איך יכול להיות??!!! [/center]
איזה גן מהמם הלוואי והיית קרובה אלי כי את היית הבחירה הראשונה שלי בתור פעוטון לאופיפי....
שיהיה המון בהצלחה כל הכבוד שהלכת אחרי החלום שלך.
לצערי אני לא מכירה אף אחת מאזור רחובות...
מקסים ! המון המון בהצלחה!! הייתי מוסיפה קבוצות קטנות וניסיון. אם אפשר לשאול- מה התוכניות כשתלדי?
הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן. שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
נראה מקסים. ואני מצטערת שזה לא לידינו!
מי שחברה של גן גן יכולה לראות תמונות של אמילי הנסיכה בגן ..וזה רק קמצוץ ממנו .
פלפלת התוכניות הן להביא מטפלת שתעבוד איתי ותחליף אותי כשאצא לחל"ד והיא תהפוך לאחראית ( עם עוד מטפלות לפי הצורך) אבל מן הסתם שאני עדיין אנהל ..וזה אומר לעבוד גם בחלד אין ברירה
איזה מקסים!! ממליצה לך לפרסם גם בהורים חדשים הפורום השכן פייס: ortal_hori
מיכלי המון בהצלחה
שיהיה בהצלחה נשמע מדהים
מקסים, בהצלחה מיכלי! אין ספק שהילדים בפעוטון שלך יזכו בחינוך ובחוויה מדהימה!
המון בהצלחה
איזה כייף למי שיהיה אצלך בהצלחה מתוקה שיתפתי גם בפייס דרך הבנות