שיתוף ליילי- מיטלי עניתי לך שוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה זמן לא הייתי פה באופן סדיר,
    נתחיל בזה ששבוע שעבר נסענו אני ובעלי לצימר ל-ב-ד!!! כבר שכחנו מזה להיות לבד..

10 תגובות
עמוד 1
  • העיקר שכולם יצאו ללא פגע ובריאים!

• איזה כיף שנסעתם!!!!

ומזל שלא נשארתם לישון אצל חמתף....

• איזה כיף זה לבד...
    מעניין מתי אני אוכל ״למשכן״ את האוצרות שלי ולצאת לבד
    החלום שלנו זה לטוס לאמסטרדם
  • וואו.... איזה מזל שאף אחד לא נפגע.
    אמאלה מפחיד!!!

זה מעולה שהלכתם לצימר, באמת מילוי מצברים!

נשיקות למושלמות שלך.
    מתגעגעת
  • ליבי חיים באמת שהתגעגעתי

• חחחחחח חפרתי לך.. רגע יש לי עוד

• וואו תיארת בדיוק את הקושי העיקרי שלי- יסורי המצפון כשאני רואה את תמרי נדחקת הצידה...
    נשבר לי הלב
    אני בוכה הרבה
    רק בגלל זה
    השאר בקטנה......

ותמרי חמסיקה עליה גם אוהבת את גיאצ'וק מנשקת מחבקת רוצה לעזור ואני מאפשרת לה כמה שניתן- בהחלפת טיטול במוצץ אם הוא פלט, כשצריך להרגיע אותו היא טופחת לו על הגב ואומרת "אהאהאהאה"

שעת השינה של תמרי כשאני לבד זה הכי קשה כי היא רגילה שאני כול כולי שלה... מקלחת מלבישה שרה לה שירים עד שהיא נרדמת וגיא עם גזים אז הוא לא תמיד מאפשר

• ועוד דבר בקשר להשכבה בלילה..
    אני הרגלתי את רז ( לפני שילדתי עוד) להירדם לבד במיטה...הייתי שמה לה מוזיקה נעימה והיא היתה נרדמת.
    כשליאם נולדה הרגשתי נורא רע עם עצמי והחלטתי שזה הזמן להתחיל לקרוא לה סיפור לפני השינה ( עד היום לא היתה מרוכזת בסיפור, וסתם היתה רק משחקת איתו).
    אז בגלל היסורי מצפון שלי כשאני ובעלי בבית אז אחד עם ליאם והשני נותן את כל כולו לרז, מקריא לה סיפור.
    היא בוחרת מי היא רוצה שיקלח ויקרא לה סיפור

• שמחה שנהניתם בצימר!!
    ומזל שהשריפה הסתיימה בלא פגע, שוב פעם זה מוכיח שאין כמו הרגשה פנימית.
    תשמרו על עצמכם ורק בשורות טובות

• בית נשרף!? איזה פחד
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה