מיטלי כנסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בובה.
    מה שלומך?
    ראיתי את מה ששאלת את נופרי לגבי להסתדר עם 2. אז יש לי כמה טיפים מנסיון.
    אמנם אוריקי היה קצת יותר גדול מתמרי המרוקו אבל עדיין.....

כשאת יוצאת איתה החוצה: אם היא מאלו שאוהבות עגלה, את יכולה לשים את גיא המושלם (ותחליפי כבר סרגל בחתימה) במנשא ותמרי בעגלה.
    אפשר לקנות טרמפיסט (זה כמו סקייטבורד שמתחבר לעגלה - מעולה!!!) ואז גיא בעגלה ותמרי על הטרמפיסט

לגבי מקלחות:
    כשאמילי נולדה, בהתחלה היתי מקלחת אותה לבד, קוראת לאוריקי שיבוא "לעזור לי". וככה גם היתי משגיחה עליו וגם מקלחת אותה.
    אחרי גיל 3-4 שבועות, היתי ממלא אמבטיה (של הגדולים) משהו כמו 5-8 ס"מ מים, שמה את הדפני, ויאללה 2 ילדודים למקלחת. להוציא מהמים קודם את הקטן (מכינה את כל הדברים בתוך חדר האמבטיה - מכניסה עגלה לשם ואחרי שהוא לבוש מניחה בעגלה ומוציאה את הגדול)

בגדול וגם בקטן
10 תגובות
עמוד 1
  • מתוקית שכמותך

• אני חושבת שעוד שבוע אפשר יהיה לשים בבייבי ביורן.
    בכל מקרה אני אהיה אצל אורטופד ילדים בשבוע הבא אשאל מאיזה גיל אפשר את המנשא. גם אני מחכה בקוצר רוח להתחיל להשתמש בבייביביורן החתיכי שלי (חרשתי עליו עם אוריקי ואמילי).

עוד משהו שחשבתי עליו שעוזר לי עם אמילי - תקני עגלה ובובה ותמרי תטפל במקביל בתינוקי שלה.
    כשאני יוצאת לטיול בשכונה אני דוחפת את מיילי ואמילי את העגלה שלה, היא ממש חוזרת אחרי כל מה שאני עושה.

וד"א - שמת לב שתמרי ואמילי ומיילי וגיא בני אותו גיל בדיוק???
  • קנו לה עגלה עם בובה

• רק עכשיו אני קולטת שאני מתבכיינת על הקושי עם 2

ואת בדיוק במצבי פלוס עוד אחד

• אכן את זייפת עם ההריון של אורי. טוב נו נסלח לך. חחחחח
    ואם כבר אז את נדחפת לי להריונות....
  • הלוואי החלום שלי זה לגור בצפון.

וכך זה יישאר חלום

• יש מצב לקפיצת גדילה.
    לי עזר מאד לריפוי מהיר של הפטמות (אחרי שהן כמעט נשרו לי), קניתי קונכיות של מדלה, את יכולה לשים אותן הפטמות מאווררות ואת יכולה למרוח משחת לינולין..
    אני מצאתי אותן בשילב ב 60 ש"ח תבדקי אולי יש גם במקום אחר. זה ממש עזר לי.
  • מיטלי עניתי לך בשרשור שלי ״שיתוף ליילי״
    נשיקות

• סליחה שאני מתערבת אבל אהבתי את הטיפים והמילים שרשמתי מקווה לזכור אותם אם יהיה עוד אחד/ת נוספת.... תודה
  • גם נדחפת ...
    בקשר למנשא גם אני שונאת את כל הליפופים של מנשאי הבד אז קניתי את הלופיקס בדיאדה והוא מעולה להתחלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה