סקירה שניה האם דרך קופת חולים היא מורחבת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!
    אני מתלבטת האם לעשות את הסקירה השניה דרך קופ"ח או באופן פרטי?
    כבר הוצאתי הרבה כסף על רופא פרטי והשאלה האם באופן פרטי זו אותה בדיקה כמו בסל הבריאות?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי.
    הבדיקה היא רגילה, לא מורחבת.
    בכל אופן - סוד קטן - הם עושים מורחבת בשביל לכסות את עצמם וגם אם אצלך הם לא רושמים בדף הכל, אצלם רשום הכל (כסת"ח). זה מה שגילה לי הרופא נשים שלי בשושו...
  • גם אני באותה התלבטות -אם בסקירה הראשונה הכל היה תקין אני לא ממש רואה סיבה להוציא 1000+ על סקירה מורחבת ...אבל נראה מה נחליט בסוף
  • לדעתי האישית לא צריך פרטי בשביל זה ..
    בודקים את מה שצריך לבדוק ..
    אז במורחבת רואים אקסטרה ואולי זה יותר זמן

אבל את האברים שצריך לבדוק - שניהם יבדקו!

והסוד של קרן ממש תורם לדיעה שלי ללכת לרגיל וזהו ...

• אני עשיתי מאוחרת רגילה והרופא היה יסודי זה לקח איזה חצי שעה
  • אצלנו בקופה הסכום לקצת יותר מורחב לא גדול כול כך היה למיטב זיכרוני סביב ה200 שח לא סגורה על זה אבל תבדקי מורחב דרך הקופה בכל אופן בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה