היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כמו פרפרים בבטן לא'יודת למה... ככה סתם לבד הגיעו התעופפו לקרביים שלי והופכים בהם יש עוד מלא דברים לעשות היום לא אוהבת ללכת לישון כשהבית לא מסודר ועדיין... יושבת מחכה... אולי למשיח אבל הוא לא מטלפן... בן זו... הוא ירד עם הכלב היא ישנה ששששש.... ואני מסתכלת סביב איפה אני איזה בית יש לנו נקי לשבת כמו שאני אוהבת איזה כייף שיש לנו את המיטה שלנו עם המצעים שלנו בחדר שלנו בבית שלנו איך אני שמחה בחלקי אלוהים! תודה! והוא- אוהב אותי כל כך כמה סבלנות יש לו אליי רק אלוהים יודע כמה אני אוהבת אותו איך שבחרתי טוב מסובב את המפתח חוזר מטיול עם הכלב זה הסימן שלי להפסיק דווקא יש לי עוד נו... מילא....
ניצלתן
10 תגובות
עמוד 1
מרגשת אחת
אהבתי לקרוא שישי נותן אוירה שכזו ... צריך להודות הלי סוף על מה שיש
כפרה עליך
איזה כיף לקרוא הודעות כאלה.. מחמם את הלב... אני גם מודה לאל בכל יום על החיים שלי! אוהבת את מה שיש!