בעיות בקליטה ועכשיו גם במחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, שלום רב לכן...
    אני מבקרת הרבה בפורום ורואה הרבה דעות ורק עכשיו החלטתי לרשום את מה שכואב לי בלב כבר הרבה זמן

שמי יאנה. אני בת 25 ובעלי בן 48 עם 4 ילדים מגרושתו.

אני ונוא מנסים להיכנס להריון מאז אוקטובר 2012 חודש אחר חודש. מהרגע שהתחלנו לנסות שמתי לב שהפרש בין מחזורים אצלי הינו 33 יום. נכון לעכשיו הייתי אמורה לקבל כבר מחזור, ויש לי איחור של 6 ימים כבר. עשיתי בדיקת דם לפני יום והתוצאה הייתה שלילית. בדרך כלל אני סובלת מכאבים משהו כמו שבוע לפני המחזור ונכון לעכשיו אין לי מחזור, ואין לי כאבים.

האם זה קרה למישהי ומה עלי לעשות? ניסיתי כבר הרבה דברים, מנוחה, קצת אלכוהול כדי להרפות את הגוף על מנת שירגע ואולי המחזור יתחיל.... זה גורם לי לתסכול, דמעות, כאב לב ועוד הרבה דברים. במיוחד שכל החברות שלי חלקן הולידו ועוד כמה בהריון. אני ממש האחרונה שנשארה. לגבי ימי ביוץ אני לא תמיד יודעת, לכן אנחנו עושים את זה יום כן יום לא.

צריכה לציין שזה הוא הניסיון לילד הראשון שלנו, ובעבר בגיל 17 עשיתי הפלה, שלאחר בדיקה נאמר לי שנראה שהכל נעשה בסדר וללא בעיות. הפחד שלי שבגלל זה עכשיו אני לא יצליח להיכנס להריון או שזה יגרר להרבה מאווווד זמן.

אני פשוט מתוסכלת נורא והחודש אפילו אמרתי כבר לבעלי שנמאס לי לנסות ואולי כדי שאני ירים ידיים, למרות שאני רואה בחלומות את הילדה שלנו שאנ יכל כך רוצה בה. נראה שה' לא רוצה שיהיה לי.... ועכשיו אני גם בלי מחזור וגם בלי ילד ולא יודעת מה קורה איתי.....
5 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה, קודם כל ברוכה הבאה!!!! קראתי את מה שכתבת ואני מאד מבינה לליבך, זה אכן מתסכל, ועם זאת אני מבינה שאתם מנסים בערך חצי שנה שזה ממש לגיטימי ולפעמים דברים פשוט לוקחים קצת זמן. בנוסף הייתי ממליצה לך לגשת לרופא ולבקש בדיקת פרופיל הורמונלי בשביל לראות שהכל תקין, יכול להיות שהמחזורים הארוכים מעידים על איזה חוסר איזון קטן והרופא יתן לך תמיכה או שבאמת הכל תקין ופשוט צריך עוד קצת סבלנות. גם בדיקת זרע לא תזיק אפילו שלבעלך יש ילדים, זרע משתנה כל הזמן ובטח עבר זמן מאז. בכל מקרה, נסי להיות רגועה, תבדקי ליתר ביטחון ושיהיה המון המון בהצלחה!!!

• היי מותק, ברוכה הבאה.
    אצלי היה בדיוק אותו הדבר. הפסקתי עם הגלולות והיה מופיע מחזור כל 40 יום ואז זה נפסק.
    אז הלכתי לרופא נשים שלי שבדק ואמר שאני לא מבייצת אז נתן לי איקקלומין. החודש היה הפעם הראשונה שלקחתי אותו ועוד שבוע אני אדע אם עבד או לא.
    אל תתייאשי, לכי לרופא נשים, תיבדקי ותתייעצי איתו. להכל יש פיתרון
  • היי..

אני בדעה שאתם מנסים ממש מעט זמן...

אבל בלי קשר בישביל השקט הנפשי שלך תלכי לעשות בדיקת פרופיל ולבעלך בדיקת זרע..
    לפחות שתדעי שהכול בסדר
  • בנות שלום ותודה על התגובות...
    לבסוף אני קיבלתי מחזור יום למחרת. מה ששם אותי ב 37 יום נכון לאותו רגע אבל לבסוף זה הגיע לצערי הרב...

עכשיו מנסים שוב. אבל בראש שלי כבר יש מחשבה ששוב זה לא יצא...הייתה מישהיי שרשמה לי כאן שהיא הלכה לרופא והוא אמר שהיא לא מבייצת. יש לי תור לרופא נשים. הוא יכול בתור הזה לעשות בדיקה או שצריך ללכת לאנשיו בשביל זה? מה זה הבדיקה הזו?
  • בדיקת פרופיל הורמנלי זה בדיקת דם שעושים ביום 3-5 למחזור..

ובדיקת דם להורמונים מהיום 12 למחזור שניתן לעשות בשילוב עם בדיקת אולטראסאונד לראות אם מתפתחים הזקיקים....ווהאם יש ביוץ
    בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה