בנות, שלום רב לכן...
אני מבקרת הרבה בפורום ורואה הרבה דעות ורק עכשיו החלטתי לרשום את מה שכואב לי בלב כבר הרבה זמן

שמי יאנה. אני בת 25 ובעלי בן 48 עם 4 ילדים מגרושתו.
אני ונוא מנסים להיכנס להריון מאז אוקטובר 2012 חודש אחר חודש. מהרגע שהתחלנו לנסות שמתי לב שהפרש בין מחזורים אצלי הינו 33 יום. נכון לעכשיו הייתי אמורה לקבל כבר מחזור, ויש לי איחור של 6 ימים כבר. עשיתי בדיקת דם לפני יום והתוצאה הייתה שלילית. בדרך כלל אני סובלת מכאבים משהו כמו שבוע לפני המחזור ונכון לעכשיו אין לי מחזור, ואין לי כאבים.
האם זה קרה למישהי ומה עלי לעשות? ניסיתי כבר הרבה דברים, מנוחה, קצת אלכוהול כדי להרפות את הגוף על מנת שירגע ואולי המחזור יתחיל.... זה גורם לי לתסכול, דמעות, כאב לב ועוד הרבה דברים. במיוחד שכל החברות שלי חלקן הולידו ועוד כמה בהריון. אני ממש האחרונה שנשארה. לגבי ימי ביוץ אני לא תמיד יודעת, לכן אנחנו עושים את זה יום כן יום לא.
צריכה לציין שזה הוא הניסיון לילד הראשון שלנו, ובעבר בגיל 17 עשיתי הפלה, שלאחר בדיקה נאמר לי שנראה שהכל נעשה בסדר וללא בעיות. הפחד שלי שבגלל זה עכשיו אני לא יצליח להיכנס להריון או שזה יגרר להרבה מאווווד זמן.
אני פשוט מתוסכלת נורא והחודש אפילו אמרתי כבר לבעלי שנמאס לי לנסות ואולי כדי שאני ירים ידיים, למרות שאני רואה בחלומות את הילדה שלנו שאנ יכל כך רוצה בה. נראה שה' לא רוצה שיהיה לי.... ועכשיו אני גם בלי מחזור וגם בלי ילד ולא יודעת מה קורה איתי.....