אלרגיה לפניצילין: שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כנראה שאני אלרגית,לא-בטוח וזה מאוד מטריד אותי,האי-בהירות בנוגע לכך.
    דודי בוודאות,אימי כנראה גם.

היתה לי כעת דלקת בשלפוחית-השתן,לאחר שפעת שהסתבכה (ממצב של
    תשישותתת ועייפותתתת ושמחה כמובן),היה ממש קשה להתאים לי תרופה (כי אני מניקה), בעלי התרוצץ ב-3 בתי מרקחת...

שמעתי על טסט בבי"ח לשם כך,מישהי שמעה על כך?

הייתי אצל מומחית לאלרגיות בזמנו וגם היא לא נתנה לי תשובה חד-משמעית וסירבה לשלוח אותי לבדיקות
    shira

5 תגובות
עמוד 1

• אין לי מושג... תבררי בבי"ח קרוב (קפלן?) אם יש בדיקת דם לבדוק רגישות לזה. טוב שאת מודעת ונזהרת מראש.
    תרגישי טוב!!

• אחחחחח כמה שאנחנו דומות :-)
    אני אלרגית לפניצילין. גיליתי את זה בדרך הקשה מאוד שכלל אישפוז של 10 ימים ואיבוד שמיעה זמני באוזן אחד...
    שאלה שלך מטרידה אותי גם בנוגע לילדים שלי... עדיין לא ביררתי איך אפשר לבדוק האם הם רגישים, אבל בטוח שעד שלא אדעה בוודאות לא אסכים לתת להם פניצילין!
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • לא מבינה תרגישי טוב ותשמרי על עצמך

• לא מבינה בזה...
    תרגישי טוב יקירה

• קרן
    shira

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה