חייבת עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו אחרי הזרעה שלישית והיוםן נודע לנו שלא הצליחה :(
    ועכשיו אני צריכה להתחיל הזרעות עם הורמונים.
    העניין הוא שלבעלי יש וריקוצל וכתוצאה מכך תנועתיות נמוכה של כ- 20%.
    האם זה לא מיותר לעשות הזרעות עם הורמונים אם התנועתיות נמוכה?
    האם לא כדאי לעבור כבר ל- IVF?? הרופא שלי אמר שחייבים לפני כן 3 הזרעות עם הורמונים... אני פשוט מרגישה שזה מבזבז לי זמן ואנרגיות!!!
    התחושה הזו כל חודש פשוט שוברת אותי!!!!!

4 תגובות
עמוד 1
  • הייי

גם אצלנו יש בעיה של תנועתיות נמוכה
    ואחרי הזרעה אחת עם איקקלומין עברתי לivf הם אמרו לי שחבל לבזבז אנרגיות על הזרעות בגלל הבעיה שיש בזרע ..

• הרופא אמר לך שזה בזבוז זמן? גם אני חושבת אבל לנו הרופא אמר שחייבים לפני המעבר 3 הזרעות עם הורמונים....
    באיזו קופ"ח את?
  • אני בקופת חולים כללית...
    כרגע מטופלת במחלקת ivf בבית חולים סורוקה אצל פרופסור לולנפלד המדהים!

לנו לא אמרו שחייב שום דבר!
    הרי יש בעיה בתנועתיות אז למה סתם לעבור 3 פעמים של סבל .. זריקות מעקבים בדיקות.. וכל זה בידיעה שיש בעיה ברורה! הרופא הבין שאין טעם למשוך את זה סתם .. והפנה אותנו ל ivf..

• לדעתי זה בזבוז זמן ומיותר אבל לפני הפריה עושים 3 הזרעות.
    לבעלי יש תנועתיות 25% וגם מורפולוגיה ירודה
    עשינו 5 הזרעות שכשלו
    ובהפרייה זה הצליח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה