:\ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש בחרדות
    נתחיל בזה שהתינוקת שלי בת חודש וחצי
    כבר כמה ימים משתתעלת חזק על הבה ליחה שהיצטברה לה
    היתי אצל הרופא אמר לי שאין טיפול לליחה לתינוקות ואפשר להשים לה אדים קרים וטיפות של שמן אקליפטוס..- ככה עשיתי ולא עזר..
    הילדה מלאת ליחה משתעלת כמו זקן עם המון ליחה אני דופקת לה על הגב יוצא הרבה ליחה
    לפני יומים היא קמה עם חום של 38.5 שזה חמור לתינוקת הלכתי למיון עשו לה בדיקות דם ושתן הכל יצא תקין ברוך השם.. ירד לה החום שיחררו אותנו..

המיון מסריח מלא חולים היה רופא אחד במיון!!!! רופא אחד סט'אגר אחד ו2 אחיות במיון ילדים בתל השומר..
    כל רגע בא מישהו לטיפול נמרץ כל הצוות נעלם היתתי שם 7 שעות סתם
    אתמול היה נראה שיהיא בסדר ופחות היתשעלה ובלי חום
    עד שהגיעה הלילה והיא לא יכלה לישון והקיאה פעמיים
    אני לא יכלתי לישון כל הלילה היתי בחרדות והיה לי סיוטים שההיא לא נושמת אני כבר אובדת עצות היא כל כך קטנה..
    וגם בבעלי חולה ולא יכול לעזור לי איתה ..

אני כלכך אובדת עצות וקשה לי.
    מישהי יכולה לעזור לי מה לעשותת..
3 תגובות
עמוד 1
  • אין מה לעשות.. נימי היה גם ככה ולפני כשבוע הסתיים..

את יכולה לעשות דברים שיקלו עליה
    להפוך אותה עם הבטן על האמה שלך ראש מעט נמוך מהגוף ולטפוח שיצא כמה שיותר ליחה.. כמה פעמים ביום
    אני הרמתי מעט את הראש ( הגבהתי את הגלגלים של העריסה) זה עזר מעט..
    גם נימי הקיא והסבירו לי שלפעמים הם בולעים את הליחה וזה עושה להם בחילה.. אחרי שהוא הקיא ( קרה פעמים בודדות) הוא ישן כמו דב קטן..
    להשתדל שהיא משתעלת ויוצאת ליחה לתפוס אותה ולנגב לפני שהיא בולעת..

שיעבור במהרה!!

• כמו שלידר אמרה, להקיא בשבילם זה מעולה, זו הדרך היחידה שהם מכירים להוציא את הליחה.

אני הייתי עושה גם אינהלציות עם מי מלח, מטמטפטת שמן אקליפטוס מסביב לראש שלה במיטה, תחתכי חצי בצל ושתשימי בחדר, אומרים שזה עוזר.

המון אינהלציות - מקווה שיעבור מהר!! (אני בחיים לא הייתי הולכת למיון בימים של היום..יש שפעת חזירים שלא נדע ועוד מלא מרעין בישין
    פייס: ortal_hori

• כל מה שהציעו לפני
    שבעלך והיא ירגישו טוב החלמה מהירה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה