עדיין להישאר אופטימית? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ניראה לי אפשר כבר להספיד את הטיפול הנוכחי כי אני מיום ההחזרה התחלתי להיות חולה בהתחלה ביום ההחזרה זה התחיל עם כאבי גרון מטורפים והיום התעוררתי כבר גמורה לחלוטין לא יכולה לעמוד על הרגליים כולי חלשה בטירוף אפילו לאכול להחזיק את המזלג אין לי כוח כולי משתעלת ,מנוזלת, ודומעת (הכול שורף לי בתוך האף) התייעצתי עם איזה רופא הוא אמר שאי אפשר להעריך את הפגיע בעוברים ואמר שעם יהיה חום אז כן הם יפגעו (בנתיים אין חום ברוך ה').. אוף למה ה' למה דווקא עכשו אחרי ההחזרה נפלתי חולה אוף..בנות מה ניראה לכן לפי מה שסיפרתי יש סיכויי שהעוברים הקטנטנים האלה ישרדו בתוך גופי החולה מאוד? יש לציין בנתיים לא לכחתי שום תרופות חוץ מתרסיס לאף..
4 תגובות
עמוד 1
  • מותק את חייבת להפסיק עם זה מתחילת הטיפול את פסימית את לא נותנת להם צ'אנס בכלל, אז מה אם התקררת מה הקשר בין זה לבין טיפול אבוד?
    דיי תחכי עוד 10 ימים ותדעי בודאות
    אני מאחלת לך מכל הלב קליטה מהירה והריון ארוך ותקין בע"ה
  • אני פשוט בלחץ מכול אפצ'י ומכול שיעול...ולא אני לא מחפשת שירחמו עליי או משהו בסגנון פשוט אולי יש כאן בנות שגם היו חולות אחרי ההחזרה ויצא להן חיובי בסוף או מכירות בנות שהיה הכול בסדר גם עם היו חולות בתחילת ההריון..כידוע אנחנו כולנו כאן עוברות דרך לא קלה בכלל עד ההחזרה המיוחלת אז ברור שנפחד מכול מה שקורה לנו אחרי ההחזרה והפחד הזה הוא טבעי לגמריי אנחנו מפחדות על העוברים שכול כך קשה עבדנו בשבילם חודש שלם..
  • איפה ראית שכתבתי ש"את מחפשת שירחמו עלייך?" בכל מקרה המון בהצלחה
    הכל פתוח עד הבטא
  • היי..

אני ממש לא חושבת שאת צריכה להספיד את הטיפול..

לפי ההגיון אין קשר בין שפעת או חולי כזה או אחר לבין ההצלחה של הטיפול.. העובר צריך רק להשתרש ברחם

תנסי לנוח כמה שיותר.. לאכול טוב .. לשתות הרבה..

ואני בטוחה שיהיה בסדר|!
    תיהיה אופטימית .. תני לעוברים צ'אנס הם חזקים!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה