שוב מבולבלת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנותת...
    היום אני 9 ימים לאחר החזרת 2 עוברים קפואים עם 7 תאים...
    לפי המחזור שלי אני מקבלת כל 27 יום וזה אומר שביום שלישי הקרוב זה יום ה 27 מצד שני הבדיקת הריון זה אחרי 12 יום וזה יוצא ביום חמישי...מקווה שאני לא יתאכזב אני ממש מבולבלת כי התחילו לי שלשום כאבי בטן תחתונה כמו של מחזור אבל מצד שני אין את החצקונים לפני ואין את המיגרנות שיש לי תמיד לפני אז עוד יש לי קצת תקווה לומרות שאתמול ראיתי שיצא שאריות של הקרינון בניגוב וזה היה ורוד עדין שצריך להתאמץ
    בשביל לראות (סליחה על התיאור) מה אתן אומרות?! אני מפחדת שוב להתאכזב...
7 תגובות
עמוד 1
  • כאבי מחזור מגיעים הרבה פעמים גם כשיש הריון, אז עדיין אל תתיאשי
  • ממי שיהיה בהצלחההההההה מחזיקה לךאל תחפשי סימנים זה לא מוביל לכלום תעבירי את הימים בסבבה עד יום חמישי חודש אדר הוא חודש טוב כמו שנאמר "משנכנס אדר מרבים בשמחה" מאחלת לך להתבשר נשמה(יש לי הרגשה טובה לגבייך)
  • היי מתןקה,
    בדיוק אתמול סיפרה לי חברה שעברה הזרעה שהיא הרגישה כאבי מחסור כמה ימים לפני שהייתה אמורה לקבל.
    ולבסוף גילתה שהיא בהריון.
    אז אל תחפשי סימנים .
    שיהיה המון בהצלחה אמן אמן שזה החודש שלך.
  • תודה על העידוד בנות
    אוריני מקווה שאת לא טועה כבר אין לי כוח לתאכזב כל הזמן...מה חדש איתך ממי?!
  • בעזרת השם אני לא ייטעה!!!!!אצלי הכול כרגיל כמו שאמרתי לך אני בחודש "חופש מחכה לווסת הבאה להתחיל טיפול בעזרת השם מקווה שזה יהיה טיפול אחרון ומנצח ושהקדוש ברוך הוא כבר יירחם עליי ויביא לי את ההריון המיוחל ושיהיה כבר אח/אחות לפיצית שלי החיים הטהורים שלי יהיה בסדר נשמה שלי בעזרת בשם תבשרי לנו בשורות טובותתתתתתת
  • אמן אמן ואמןןן גם אני כבר מחכה שהשם ירחם עלי וישמח אותי אחרי כל כך הרבה תפילות בכי ועצבות מחכה כבר להריון המיוחל שישמח אותי שאני יוכל להעניק לבת שלי אח או אחות...או שתיהם
  • אמן אמן ואמןןן גם אני כבר מחכה שהשם ירחם עלי וישמח אותי אחרי כל כך הרבה תפילות בכי ועצבות מחכה כבר להריון המיוחל שישמח אותי שאני יוכל להעניק לבת שלי אח או אחות...או שתיהם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה