נסיתי למחוק את ההודעה וזה לא נתן לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא נעים לי
    פייס: ortal_hori

10 תגובות
עמוד 1
  • אלוהים ישמור מאמי...
  • לא הבנתי
  • אני כותבת את זה והם עדיין בוכים שם
    פייס: ortal_hori

• מה קרה?
    [
  • לא הבנתי.. למה את רוצה למחוק?... לא פרסמת משהו שאסור.

לא יודעת מה הייתי עושה במקומך.. אולי הייתי אוזרת אומץ ושואלת דרך אגב את אותה שכנה באחת הפעמים שאתן נפגשות ל"שלום שלום" אם קרה משהו בימים האחרונים (תשאלי על ה"ימים האחרונים", למרות שברור לך שזה נמשך יותר) כי פשוט, את שומעת מהבית שלך את התינוקות בוכים הרבה...
    ככה היא תדע שאת שומעת ושמה לב! ואולי זה יתן לה איזושהי אינדיקציה לרמת הצרחות אצלה והיא תשתדל יותר בשביל שהתינוקות לא יצרחו את נשמתם ככה.
    אימל'ה... זה הסיוט שלי כאמא.
    בגלל זה בדיוק את שלושת הגדולים שלי שמתי במעון רק בגיל שנה...
    עכשיו אין לי ברירה וגילי ילך למעון בגיל חצי שנה... למרות שאני מכירה היטב את הצוות, אני משקשקת...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• השם ישמור

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לא הבנתי לגמרי. אבל אם יש חשש שיש שם תינוק אומלל את חייבת לעשות משהו
  • מה קורה מותק?
    החלטת אם לדבר איתה?
    ספרי.

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

• מה את רוצה למחוק את ההודעה ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה