תגידו אתן נוסעות עם התינוק באוטובוס? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום חמישי יצא לי לנסוע עם הקטנה פעם ראשונה, מקווה שלא חטפה שם יותר מידי חיידקים וחולירעות מעבר לזה שישב לידי בנאדם שלא התקלח חודש אולי היה סביר לגמרי. האמת שזה די נוח כי אני לא צריכה לחפש ככה חניה שעה והתחנה ממש מול המתנ"ס שאני יורדת כדי ללכת לחוג תנועה איתה.
    העיקר שתהיה בריאה זה הכל! :)
4 תגובות
עמוד 1
  • אני תמיד באוטובוס נוסעת כי אין רכב ומוניות חבל על הכסף
    זה לא מפריע... מתרגלים בסופו של יום
  • גם אני נוסעת איתה באוטובוסים ברגע שעברנו למרכז אני נוסעת איתה לגיבורי או לפעיליות בקניונים באוטובוס עם הזמן היא הסתגלה אני תמיד יושבת ליד הדלת של הנהג שככה גם אם לא ניתן לפתוח חלון הוא פותח וןסוגר את הדלת אז מתאוורר
    תהנו והמון בריאות
  • אם הגדולה שלי נסעתי ככה 3 חודשים ללימודים, מגיל ודש בערך...
    ועכשיו עם הקטנה אני אתחיל גם לנסוע... מרתגלים להכל, וזה יצר אצלי איזשהו זמן מאוד אינטימי עם הלל, כי זה דרש ממני להיות 100% איתה, לחבק ולנשק, וזה היה לי כיף :)
    רק עצה קטנה, הבנתי (עדיין לא בדקתי זאת..) שניתן לעשות לעגלה רבקו, ואז זה יוצא יותר זול מאשר לשלם תשלום מלא על זה....
  • גם אני נוסעת לפעמים באוטובוסים,במיוחד כשאני יודעת שכמעט בטוח שלא אמצא חניה..
    אבל תמיד תמיד פותחת ליידי את החלון כדי שלא ישתעלו לי על הילדים
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה