-
ממיייי אני הכי מבינה אותך זה בדיוק מה שעבר עלי בחודש האחרון לא עידכנתי והרגשתי שזהו זה כנראה לא יגיע....אבל זה לא נכון!!! זה יגיע בזמן שלו אני בטוחה!! ודווקא בגלל שכבר יש לך ילד בבית זה צריך להיות לך יותר קל כי ברוך השם יש לך! גם לי יש ילדה בת שנתיים וחצי ורק בזכותה יש לי כוח להמשיך להלחם ולהגיע למטרה אני חושבת שאם היא לא הייתה הייתי מזמן מתרסקת והיה הרבה יותר קשה לקום הרי את יודעת שאת לא יכולה להרשות לעצמך לשקוע בדיכאונות ובעצבות יש לך ילד ברוך השם שצריך לראות את אמא שלו שמחה וחזקה!! אני כבר 9 ימים אחרי החזרה עם כאבי מחזור מתוסכלת מאוד מרגישה שהפעם זה שוב לא הצליח אבל...תמיד יש בלב תקווה קטנה שאולי הפעם זה יקרה! אל תתיאשי לעולםםם שיהיה לכולנו בהצלחה!!!
תנשמי עמוק ותכניסי לך לראש שהכל עניין של זמן....יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש משהו ישתנה משהו יגע בנו משהו ירגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש...קחייי

גדולללל גדולללל
-
ממיייי אני הכי מבינה אותך זה בדיוק מה שעבר עלי בחודש האחרון לא עידכנתי והרגשתי שזהו זה כנראה לא יגיע....אבל זה לא נכון!!! זה יגיע בזמן שלו אני בטוחה!! ודווקא בגלל שכבר יש לך ילד בבית זה צריך להיות לך יותר קל כי ברוך השם יש לך! גם לי יש ילדה בת שנתיים וחצי ורק בזכותה יש לי כוח להמשיך להלחם ולהגיע למטרה אני חושבת שאם היא לא הייתה הייתי מזמן מתרסקת והיה הרבה יותר קשה לקום הרי את יודעת שאת לא יכולה להרשות לעצמך לשקוע בדיכאונות ובעצבות יש לך ילד ברוך השם שצריך לראות את אמא שלו שמחה וחזקה!! אני כבר 9 ימים אחרי החזרה עם כאבי מחזור מתוסכלת מאוד מרגישה שהפעם זה שוב לא הצליח אבל...תמיד יש בלב תקווה קטנה שאולי הפעם זה יקרה! אל תתיאשי לעולםםם שיהיה לכולנו בהצלחה!!!
תנשמי עמוק ותכניסי לך לראש שהכל עניין של זמן....יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש משהו ישתנה משהו יגע בנו משהו ירגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש...קחייי

גדולללל גדולללל
-
תודה רבה נופי היקרה , הכי כואב לי שהייתי כבר בהריון שנה שעברה (ישר אחרי חתונה של בערך לאחר 3 חודשים נקלטתי , אך הייתי צריכה לעבור גרידה בשבוע 7 , מאז כבר עברה שנה וחודשיים ) אתמול אפילו אמרתי לבעלי כאילו שההריון הזה היה בחלום ,כאילו סתם חלמתי שאני בהריון , בקיצור לא קל.
/]
-
יקירתי, אני כל כך מבינה אותך. כואב לקרוא כמה קשה והכי קשה לי שהאופטימיות נעלמה.
זה ייקרה, זה לא חלום, את חייבת לחזור להאמין בזה. את הצלחת פעם ואת תצליחי שוב. אני מאוד אופטימית לגבי הרופא החדש והטיפול החדש.
טיפלת בציסטות ועכשיו את גם תזכי להחזיק הריון תקין ומשעמם !
אוהבת
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
מרגוש כ"כ כואב לי לקרוא מה שכתבת!
שנעלמת האופטימיות הדברים קשים יותר
אבללל מרגוש אני באמת חושבת שאת צריכה להיות אופטימית ומלאת תקווה זה תפס פעם שנייה וזה יתפוס שוב אני בטוחה במיליון אחוז
את צריכה המון אופטימיות וסבלנות אין ברירה אחת מאמי
תעשי דברים שעושים לך טוב ותנסי להיתנתק מזה עד כמה שאפשר .. אני יודעת שזה קשה אבל זה מאוד הכרחי!!
וזו דעתי האישית בלבד- אם האמונה שלך בהזרעות ניגמרה ואת חושבת שזה לא מה שיוביל אותך להריון אז הגיע הזמן לעלות שלב ולהמשיך קדימה
ככה לפחות אני הרגשתי ברגע שהבנתי שההזרעות זה לא שיוביל אותי למטרה שלי הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לעלות שלב ולהמשיך קדימה..
כמו שאני תמיד אומרת ~~ הדרך לא חשובה התוצאה זה מה שחשוב ~~.
-
תודה רבה לך יקירתי , תודה על תמיכה שלה מאמי שלי , אכן צ'יסטות טופלו , חזרתי עכשיו מרופא אבל אל תעכסי עלי החלטתי לתת לרופא שלי עוד הזדמנות , הפעם התעקשתי על מינון נמוך של גונל אף במקום 75 קיבלתי 37.5 ואחרי זה בדיקת דם והזרעה , הרי אמרתי לך שיש קושי בניידות , אז החודש אני עוד אם רופא הישן , אולי אני חלשה וקשה לי לקבל החלטות , אל תכעסו עלי , אני יודעת שהוא פישל אבל אני חושבת שלכל אחד מגיע הזדמנות שנייה. אבל פעם אחרונהההההההההההההההה ואז עוברת לרופא פרטי.
/]
-
תודה רבה אוראלי היקרה , את צודקת אני כבר לא מאמינה בהזרעות , אבל רופא אומר לי שצריך לנסות לפחות עוד שני- שלוש סבבים של הזרעות עם גונל אף ורק אז הוא אשלח אותי להפריה, הבדיקות שלכם תקינות , הוא אומר לא צריך למהר להפריה ..טוב ביום חמישי מתחילה להזריק . בהצלחה מאמי בטיפול שלך.
/]
-
דיאנה אהובתי,
את יודעת שאנחנו לא מסכימות לך ליפול!!
כולנו חוות רגעים קשים ומשברים אבל מפה ועד להגיד נשבר לי אני כבר לא אופטימית אני לא מסכימה לך בשום פניםואופן!!
קבליחיבוקר גדול ואוהב!

אני סמוכה ובטוחה שבקרוב תתבשרי בבשורות טובות ומשחות שישכיחו ממך את כל הכאב והדמעות!
למרות שזה קצת קלישאתי - תתעודדי בזה שברוך ה' הכל בסדר, כבר נקלטת להריון בשנה האחרונה, הבן שלך ברוך ה' בריא וגדול.
אין לך מה לדאוג, אל תאבדי אמונה!! כולנו בנסיון גדול ואסור פשוטאסור לנו לאבד את האמונה!

אוהבת המון נסיכה יפה!

-
תודה רבה שירה היקרה , אני יודעת שאני לא לבד במערכה , מאד משתדלת לא לאבד את אמונה שלי , אבל המועקה כנאה יותר חזקה ממני. תודה בנות על תגובות ותמיכה ענקית שלכן.
-
דיאנה אהובתי אל ייאוש!!! נכון שהדרך ארוכה וקשה, אני יודעת ומזדהה, אבל באמת שזה לא חלום, וזה יקרה, ושלא תעיזי לוותר!!!! אם זה לא יקרה כך זה יקרה בדרך אחרת, אולי עוד הזרעה, אולי הפריה אבל בטוח שזה יקרה. לא הכל קורה כמו שאנחנו רוצות ומתכננות וזה נורא מתסכל וזו תחושה של חוסר אונים, אבל בסוף זה יבוא, ואת תהיי הכי מאושרת בעולם. אגב גם לי הייתה ציסטה מאד גדולה מההורמונים ועשיתי הפסקה, בהפסקה הזאת עברתי לפרופסור משיח והוא אמר שאין מה לעשות, זה קורה עם ההורמונים לפעמים, זו לא טעות של הרופא אלא משהו שפשוט קורה.... אני מאחלת לך לפני הכל שתתחזקי ותתמלאי בתקווה ואופטימיות והמון המון אמונה וכמובן שההריון יגיע בריא ויפה ובידיים מלאות, שולחת את אהבתי
-
מתוקה שלי....
קודם כל והכי חשוב, את עושה מה שאת מחליטה לעשות. אנחנו יכולות לתת לך עצות.
אין לי על מה לכעוס, את החלטת לתת לו צאנס ואני אמרתי את דעתי, כי איזו חברה אני אהייה אם לא אעשה זאת.
ברגע שהחלטת, אני מאחורייך, אדחוף ואדרבן, עד שתצליחו!
ואני יודעת שזה ייקרה !
אבל, בבקשה, תבטיחי לא לאבד את האופטימיות, זה הדבר היחיד שמחזיק אותנו
אחרי כל מה שעברנו, זה מה שנשאר.
יאללה, תוך חודש כל הפורום עם בשורות טובות !!!!!!!!!!!!!!
כי החדשות הטובות חייבות לזרום חזרה לכאן, אין להם מקום אחר.....
חולה על כולכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
מרגו היקרה.
חייבת להגיד לך שאת אחת מהבנות שבגללן אני כאן! כי ראיתי את התמיכה הגדולה שלכן אחת בשניה ואני באופן אישי לא אתן לך לשקוע!!! נכון זה מבאס זה מתיש זה מייאש זה עוד אלף ואחת דברים אבל אנחנו חייבות להרים את הראש ולהשאר אופטימיות!
גם אני ראיתי בשנתיים האחרונות את כל העולן ואשתן נכנסות להריון תוך שניה וחצי רק מזה שבעלה התעטש עליה אבל את חייבת להאמין שזה יקרה ובקרוב! וכשזה זה יקרה כל התקופה הזו תישכח.
שבוע שעבר כשהתחלתי להזריק בפעם הראשונה היה לי יום שגם אני הרגשתי שעולמי חרב הרגשתי שהגעתי למקום שהכי פחדתי ממנו אבל יום למחרת אספתי כוחות ואמרתי לבעלי
"מה אתה חושב זה קשה לשכפל גנים משובחים כמו שלי זה לא ככה בטעות בציק צק צריך להתאמץ

"
אז אחרי שחפרתי לך מקווה שתמצאי את הכוחות תמשיכי הלאה בגאווה ותגידי כמו שאני אמרתי - בקרוב זה יגיע והתינוק שיוולד יהיה מדהים ומיוחד כזה שיהיה שווה את כל הציפיה!!!
עשית זאת בעבר ותעשי זאת שוב בקרובבבב מאוד!
בע"ה עוד החודשששש הפורום יתמלא ב

לקראת האביב חחחי
"ויש סיבות לכל דבר, יש חלום שלא נגמר,
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר..."
-
מרגו יקרה, עשית את זה פעם אחת ואת תעשי את זה שוב!
זה רק עינין של זמן וסבלנות.
מאחלת לך עוד החודש

-
פנינוש אהובתי הכל בסדר , אני פשוט עוברת תקופה מאד לא פשוטה עכשיו , מה שאת אמרת לי אמרו לי כולם , גם בעבודה וגם בבית , אולי אתם צודקים ואני באמת הייתי צריכה לעזוב את רופא שלי החודש אבל החלטתי לתת לו עוד הזדמנות , את חברה אמתית ואוהבת אותך
-
ג'יסי , יעל ובלבולינה יקרות תודה לכן , ג'יסי גם לי פרוסור אשכנזי אמר שמהורמנים נוצרים צ'יסטות ושאין מה לעשות נגד זה . תודה רבה בנות על התגובות ותמיכה שלכן
-
מרגו יפתי! אני כ"כ מזדהה עם מה שכתבת!!! הרצון העז הזה להריון,לילד..הוא ככ עז!! שזה מכניס אותנו לדכדוך ענקי בכל חודש שהווסת מופיעה... כל הכדורים וכל ההורמנים והזריקות שלקחנו והמחשבה שהנה החודש הזה זה יקרה לנו אך לשווא...
באמת שאני מרגישה את אותן התחושות...אני כל היום נמצאת בסביבה של הריוניות...( חברות ואחיות שבהריון) ואני כל הזמן תוהה לעצמי למה?? למה לא הגיע תתורי לחוות את האושר הזה שהתינוק שלי-חלק מבשרי יגדל לי בבטן..ויזוז ויבעט... בכל פעם שאני שומעת על חברות שנקלטו אני מרגישה שאני לא מצליחה לשמוח איתן כמו שצריך על הבשורה המשמחת הזו! כי גם אני רוצה!!!
היאוש הזה מאיים להתגבר על טיפת התקווה שנשארה לי..אבל מרגוש..אני לא מוותרת לו!!! אני לא מסכימה ולא מוכנה ולא רוצה לוותר!!!!! אני יודעת שכשאותר..אין סיכוי שזה יבוא לי....
מרגוש...בימים אלה ממש אני עושה עבודה על חנה...(אם את לא מכירה היא דמות מהתנך...ספר שמואל א פרק א..כדאי לך לפתוח ולקרוא..) חנה הייתה ה' ישמור עקרה..(שתביני עקרה אין סיכוי שתיכנס להריון) והיא תמיד הייתה מדוכדכת וכאובה..עד שיום אחד היא עלתה לשילה-למשכן והחלה לשפוך את ליבה ואת כאבה לאחד והיחיד שיכול לטפל בבעיה שלה-לבורא עולם....ותנחשי מה!! זה עזר!!! היא נקלטה מיד לאחר התפילה הזו!! הקב"ה זכר אותה!!!וחנה שהייתה ע-ק-ר-ה לא עלינו נקלטה וילדה בן צדיק!!! ואנחנו שברוך ה הכל תקין אצלינו אנחנו רק צריכות להתפללל לבורא עולם!!!ולבקש בכל ליבנו פרי בטן וזרע של קימא... אני יודעת שזה נראה מרוחק מאיתנו.....חנה מהתנך...מה הסיכוי שזנ יקרה לי וכו...אבל המסר שאני קיבלתי הוא שהקב"ה רוצה את התפילות שלנו!!!!! הילד הזה שבע"ה יצא מימך יהיה כ"כ צדיק!! אני בטוחה בזה!
אז מרגוש שלייי אל יאאוש!!!! שולחת לך מפה נשיקות של תקווה ואהבה!!! יהיה בסדר!! תאמיני ותתפללי שזה יקרה בקרוב!!!! וזה יקרהה!!!!
מצטערת על החפירה..אך הייתי חייבת להגיד לך את הדברים האלה.....גם בשבילך וגם בשבילי ( כי גם אני כמעט והתייאשתי) וגם בשביל כל הבנות המהממות פה בפורום!!!
תנו חיוך יהיה בסדר בע"הי!!
אוהבת מלאאא!!
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
אביוש היקרה שלי אני מכירה את סיפור של חנה (5 יחידות בתנך לא בא ברגל ), מאד ריגשת אותי במה שכתבת , זה כל כך נכון כולן מסביבי בהריון וזה מה זה מתסכל אותי ואני בחורה מאד מאמינה , כל יום שואלת את אבא שבשמיים מתי יגיע תורי, אני גם מתפללת ומבקשת בשביל כל בנות הפורום שלנו שנקבל בזמן הכי קרוב בשורה משמחת , מסכימה עם כל מה שאת אומרת , פשוט יש ימים שבא לך לצעוק אבינו שבשמיים די אני עייפה , תברך אותי בילד או ילדה. אוהבת אותך ותודה מאמי.
/]
-
מרגו שלי
אני מחבקת אותך חיבוק דב
אוהבת
-
תודה שירוש , מהפה שלך לאלוקים
-
אני מאחלת לך שבקרוב ממש תיכנסי להריון תקין ל 9 חודשים
-
תודה רבה מותק