ברית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע בסריקת מערכות גילנו שיש לנו בן
    אני ממש רוצה להיות מאושרת אך בכל פעם שאני מרשה לעצמי להרגיש אושר אני מתמלאת עצב ובכי על אבי שנפטר לפני 8 חודשים
    הכי הגיע בעולם לאבא שלי להיות זה שמחזיק את הבן שלי בברית ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות...
    חשבתי אולי שאחי הבכור (בנוסף גם כהן ולכן זה גם ברכת כהנים...) יחזיק את הילד שלי....
    אבל כולם אומרים שלא, אפילו אמא שלי, ושאני חייבת לתת לאבא של בעלי את הכבוד הזה
    ולא מרגיש לי ולא בא לי... מההתחלה כשהיינו חברים והלכתי אליו הביתה, הייתי אומרת שלום/ חג שמח ואבא שלו היה מתעלם ממני, או תוך שיחה בארוחה כשאני הייתי מדברת, התעלמות מוחלטת (וגם ככה קשה לי בביישנות שלי להעז לדבר...) בעלי מתרץ את זה שככה אבא שלו עם כולם עד שהוא לומד להכיר.... אבל לענות שלום זה דבר בסיסי ואל תתנהג אלי כאילו אני כלום מבלי להכיר אותי בכלל
    בעלי לא הלך למסעדה שנה שעברה ליום הולדת של הסבתא, אז מאז אבא שלו לא מדבר איתו... גאוותן משהו
    הקטע שאני יודעת שאם לא ניתן לו להחזיק את הילד בברית (הנכד הראשון שלו) הוא בטח בכלל לא ידבר עם בעלי עכשיו שנים...
    אוף... סליחה על החפירה
9 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

איזה מבאס זה...

• את צריכה להחליט עם בעלך מה טוב בשבילכם ולא להקשיב לאף אחד...

אנחנו נתנו לאבא שלי לעשות זאת היו הרבה שפתחו עיניים אבל זו ההחלטה שלנו בלבד כבני זוג- כך אני רואה את זה.

שיהיה בהצלחה והמשך הריון קל

• אם בעלך יכול לעמוד בזה אז תתני לו להחזיק את הבן שלך בזמן הברית . אם ישאלו אולי תנסו להגיד שנורא קשה לך עם מות אביך ולכן החלטתם שעדיף שבעלך יחזיק את בן שלו בברית מן אמירה בעקיפין שזה יכאב לך שאבא שלך לא זכה להחזיק את הנכד שלו ...בגדול זו ההחלטה שלכם בלבד ובעיני זה ממש לא מנה מי מחזיק זה כל כך שולי ויכול לעשות קרע כל כך גדול בגלל דברים כאלה טיפשיים שחבל בכלל על ההורמונים שלך כבר בשבוע 16 יש לך לפחות עוד איזה 22 שבועות...אני בדעה שאיפה שלא צריכים לא צריך להכנס לאימותים ...זה רק מנהג והוא מעורר כל כך הרבה ריבים -עוד פתרון להביא רב שאתם מעריכים מאוד ולבקש ממנו בתור מצווה שיהיה הסנדק -מי שישאל אז תסבירו שזה מאוד חשוב לכם כי הרב הזה ככה וככה ...בקיצר תמיד אפשר למצוא פתרון אבל אף פעם הוא לא יהיה מושלם
  • תודה בנות על תשומת הלב לסיפור הארוך
  • כמו שהציעה ESKI שבעלך יהיה נראה לי רעיון מעולה
    בכל אופן שימשיך קל תקין ובעה בידיים מלאות הכל עוד לפניך כמו שאמרו יהיה בסדר כי הרי אם הוא לא נחמד אז לא משנה מה הוא תמיד ימצא סיבה של מה לא טוב.. החשוב הוא שתהיו יחד את ובעלך אם החלטה משותפת שתתמכו בה לכאן או לכאן
  • דובונית את צודקת,
    קיים בי איזה פחד או חשש בכל מה שקשור להורים שלו... כבר ביטלנו את החתונה הראשונה שלנו חודש לפני התאריך בגלל שהם רבו איתו על כל החלטה שבחרנו לחתונה (מס׳ אורחים, איזה אורחים, כמה חברות של אחותו, גן אירועים ומה לא) ואז הוא היה רב איתי... נפרדנו וחזרנו והתחתנו 7 חודשים אחרי התאריך הראשון.. בניגוד להורים שלו...
    לא בא לי על הדרמות שלהם... זה תמיד מגיע לזה איכשהו ומכאן החשש שלי- מה יקרה אם לא ניתן לאבא שלו...

• אני בשוק ממה שכתבת
    המלחמה הזו מולם צריכה להיות של בעלך והוא ממש ממש ממש לא צריך לריב איתך בשבילהם אלא להעמיד אותם במקום
    ועזב את אביו ואימו ודבק באישתו....
    מה יכול לקרות לא ידבר איתו ההפסד שלו
    ואם תתני לבעלך תגידי לבעלך שיתן דין ודין ולא את
    מתקפלים פעם אחת ואז מחרבנים עליך נסיון כואב
  • דווקא לי ניראה שזה פיתרון מעולה שאחיך יהיה הסנדק

• אני אגיד לזכותו שהוא למד מאז... וכן דואג לאינטרסים המשותפים שלנו כזוג.
    לא היה לו הרבה ניסיון לפני, והמשפחה שלו מאוד שלטה בו ואני מגיעה ממשפחה שהיה לי חופש להחליט עבור עצמי אז זה התנגש, אני לא מוכנה שישלטו בי, זו הזוגיות שלנו וההחלטות הן שלנו.
    בעבר כשהוא היה מתנגד לאמא שלו אז היא היתה מפגיזה בהודעות טקסט בארבע בבוקר... או כשהחלטנו לקנות דירה (ומה לעשות התרחקנו מהמרכז כדי למצוא משהו עם סכום התחלתי יחסית נמוך) איזה סרט היא עשתה לו כשהבאנו אותה לראות דירה שלא מצאה חן בעיניה...

הוא למד וכבר לא רב איתי בגללם וגם עכשיו הוא אומר לי שנעשה בברית מה שאני ארצה- אבל אני גם לא אוהבת לראות את המרחק ביניהם. משפחה בסופו של דבר זה העיקר וכל מה שיש לנו בחיים
    מקווה שנכד קצת ירכך אותם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה