היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
30 כינים על ראש קטן אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף, איך זה מרגיז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי מהורים מזניחים שלא טורחים לטפל בראש של הילדים שלהם!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה גועל מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אויש!! מבאס
האמת ששבוע שעבר הבן התגרד והרגשתי שגם אני ובדקתי אבל לא היה כלום
למה הגננת לא מוכנה? מה הקשר מגיפה.... היא ספרה לכמה יש ולכמה אין
גם אצלנו, כל יום אני מסרקת את ליאל, ולפני כמה שבועות ראיתי בראש של נווה ביצים! באותו לילה הוצאתי מהראש שלא "מפלצת" וזה כל כך קשה להוציא לו ביצים ולסרק אותו הוא לא בדיוק משתף פעולה.
שבוע שעבר קניתי להם חומר שנקרא "קמומילו" זה מין ספריי טבעי שעוטף את הכינים ואת הביצים ולא נותן להם להתרבות או לגדול וזה ממש עזר, כל יומיים אני מסרקת את ליאל עם המסרק הסמיך ולא יוצא כלום!!!!!! גם את נווה!!!!
רותי
פיתוש, אם ההורים לא מטפלים בילדה, פלא שהיא "משתמשת" בזה לטובתה? ייאמר לזכותה שהיא יודעת טוב-טוב איך להוציא את המיטב מהמצב.... באשר לגננת, מילה אחת: חוצפנית.
רותי, בדרך כלל אני משתמשת בסרקל, הוא מכיל רוזמרין שידוע כדוחה כינים. נגמר לנו המיכל, ומי יודע, יתכן שבגלל זה היא נדבקה בגן.
פייס: ortal_hori
אורטל איזה באסה.... וכן, ספרנו יחד, זה העסיק אותה וכך היא נתנה לי לבדוק יחסית בשקט...
מילא זה, אני פותחת הודעה חדשה.... פייס: ortal_hori
אהההההההההההה עכשיו מגרד לי הראש על הבוקר....
זה הכי מתסכל שאת עושה כל מה שאת יכולה וזה לא עוזר כי עדיין יש כינים בגן
גרמתן לי לגרד בראש
אבל קבלו פוסט שיכול לעזור: "כינים היא אחת ממכות מצרים, ולמרות שחלפו אלפי שנים, כשאתה הורה לפעמים נדמה לך שזו מכה שאלוהים שכח להעלים אחרי יציאת בני ישראל ממצרים, נכון יש היום הרבה תכשירים ופטנטים, אבל לא כולם עובדים חלקם אפילו מסוכנים. הנה כמה רעיונות מנצחים ובטוחים...." להמשך