אני רותחתתת מעצביםם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על קופת החולים שלי כניראה שתביעה אחת לא מספיקה להם
    [/center]
14 תגובות
עמוד 1

• קודם כל - וואו את ממש מתקדמת!!!!
    ההריון שלך טס לי.
    דבר שני, תתחילי לאיים!!
    תגידי שתדישי תלונה למשרד הבריאות ותביעה ייצוגית על חוסר שירות ושאת עוברת לקופ"ח אחרת (את לא באמת חייבת לעבור) וגוררת אחרייך חצי מהעיר!
    ממש מעצבן! והמצב בישרא כל כך גרוע (או שפשוט הרופא שלך תותח על וכל העולם ואשתו הולכים אליו)
  • ליבי כל העולם ואישתו הולכים לרופא הזה אין הוא מדהיםם מכל הבחינות
    וההריון שלי טס גם לי אני בשוק מעצמי
    [/center]
  • חוצפנים אמיתיים
    איזה קופה את??
    אולי תבדקי אם יש אפשרות לעבור לקופה אחרת שיש לה הסדר בפרטי עם הרופא שלך??
    ואם הוא לא יהיה ותצטרכי רופא דחוף??
    לא יודעת מה איתך אבל הדברים האלו גורמים לי לחשוב על הפעם הבאה שאני יצטרך רופא דחוף והרופא הנחמד שלי לא יהיה כדי לעזור לי..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • וואו ענבל אותו סיפור בדיוק היה לי שבוע שעבר, המזכירה של הרופאה שלי היתה בחופש והמחליפה שלה החצופה אומרת לי אין תורים וזהו! אני מסבירה לה שאני בהריון אז החצופה אומרת לי״ גברת פה זה לא שוק לא באים לרופאה מתי שרוצים!!! הייתי בשוק אבל לא וויתרתי לה והתקשרתי עוד 4 פעמים באותו יום עד שלא היתה לה ברירה וקיבלה אותי באותו ערב!!!! אל תתעטשי ותנדנדי הם חייבים לתת לך תור!!
  • כל שירות הלקוחות בארץ הוא מתחת לכל ביקורת וזה פשוט מעצבן!!
    במיוחד כשאת נתקלת בזה במוקד בריאותי כלשהו
    לצערי, איום לעזוב לא מזיז למוקדנים שיושבים מאחורי הטלפון כי זה לא פוגע במשרה שלהם
    מקווה שהכל יסתדר עם הרופא ובעזרת השם שתהיה לידה קלילה ומהירה והכי חשוב הבריאות של שניכם
  • ווואי עינבלי אני ממש ממש בשוק
    רק הודעת שאת בהריון
    וכבר באפריל את הולכת ללדת
    איזה חודש מדהים ללדת בו, אני נולדתי באפריל
    איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• רותם זה לא שהרופא שלי רק נחמד הוא מכיר את כל ההיסטוריה שלי
    הוא הרופא הכי טוב ופדנט שאני מכירה ובנוסף במידה וחס וחלילה אצטרך לעבור קיסרי אז הוא המנתח שלי בע״ה (מקווה ללידההטיביעית ושיחזור מהמילואים לפני הלידה שלי
    [/center]
  • ממש מעצבן....

אני נמצאת בקופת חולים לאומית והרופא שלי זה ד"ר שנהב (בכיר בברזילי, אני מאשדוד)
    תמיד היה בעייה לקבוע אליו תורים ואני הייתי עם סוכרת הריון והייתי אמורה להגיע אליו הרבה למעקב ולא היו תורים... וממש לא התחשק לי לשבת שעות ולקוות שאולי יכניסו אותי בין התורים....
    פשוט הלכתי למנהל של המרפאה... עצבנית ועם בטן ענקית , מבקשת תור דחוף כי הייתי צריכה רופא שמטפל בסיכון.... (למרות שהייתי אצלו מתחילת ההריון בלי קשר לסיכון )
    ומי יכול להגיד לא במצב כזה?! (לא מסתכנים בלעצבן אישה בהריון....)
    תמיד היה עובד... קבע לי למתי שרציתי בלי להתווכח בכלל

בקיצור לפנות למנהל המרפאה... שווה לנסות!!!
  • פניתי למנהלת של המרפאה היא יותר גרועה מהעובדות שלה
    [/center]
  • איזו קופת חולים זאת???
    פייס: ortal_hori

• מתוקונת אין קשר בין הדברים אפילו שהוא רופא מפוצץ ואני נבינה את זה
    ניסיתי לקבוע חודש מראש זה קצת מוגזם שאין תורים עד להודעה חדשה כשהוא הרופא המטפל שלי וניסיתי לקבוע דרך האתר אין תורים
    [/center]
  • איזה שירות מגעיל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה