משתגעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני פשוט לא יכולה להבין את הבן אדם הזה...
    בעלי מטריף אותי.
    אני חולה. היום בקושי הלבשתי את הילדה לגן, בקושי סיימתי יום עבודה, משעה 16:30 אני עם הקטנה,הוא אמור היה להגיע לפני 45 דקות הביתה.מתקשרת-נשאר נוספות.אוקיי-אנחנו תכלס צריכים את הכסף.
    אני מבקשת שיגיע הביתה ויקח את הילדה האנרגטית בת השנתיים כי אני בקושי מצליחה לנשום.הילדה רוצה קרבה, אני חולה,לא יודעת האם זה מדבק או לא.מבקשת שכשיחזור יתעסק איתה.
    הוא אומר שהוא נכנס ויוצא לקנות אוכל, לא עשינו קניות הסופש.
    צודק.. אני מבקשת שיקח בבקשה את הקטנה בעגלה איתו לחנות הסופר פה מעבר לכביש-לא.
    הוא לא מוכן
    הוא ישאיר אותה איתי.
    שישי שבת הוא ישן..לא עושה כלום.
    אין לי תכלס עזרה ממנו חוץ מאשר הכנה של בקבוק לפני השינה[לעולם הוא לא ילביש אותה בבוקר, גם אם הוא יוצא יותר מאוחר ממני לעבודה,לא ישים אותה בגן חוץ מימי שישי.
    ועכשיו כשאני במצב כזה..הוא פשוט מעצבן אותי.
    אווווווווווף
    ואי אפשר לדבר איתו
    לא יודעת מה הקטע שלו שהוא לא מוכן לקחת איתו את הילדה. אני איכשהו מצליחה איתה ביחד לקנות אוכל, ולצאת מהחנות בלי להתעלף
    אז למההההההההההה כשאני כולי סמרטוט...למה לא לעזור?
    מעצבן אותי

11 תגובות
עמוד 1

• ממש מעצבן
    שיחה צפופה עם הבעל!
    תרגישי טוב
  • פשוט ללכת למיטה ולשכב -הוא ישכיב את הילדה לישון ויקלח אותה ומחר בבוקר אל תקומי תבקשי חופש מחלה בעבודה ושהוא יארגן אותה לגן ויקח אותה -תודיעי לו חגיגית ושזהו נגרו הכוחות ואת הולכת למיטה וזה מה יש שיתמודד ...את צריכה להראות לו שאת לא סופר וומן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• איתן הקטן שלנו אתה הדבר הכי טוב, הכי מושלם והכי מדהים שקרה לנו בחיים.
    מודה כל יום לאל שיש לי אוצר כזה.

• אני כמו מאיה, הייתי מלמדת אותו לקח - נכנסת למיטה ומודיעה חגיגית שאת חולה ללא יכולת לקום.
    את לא סופרוומן, מה לעשות שאת חולה, נגמרו הכוחות. הוא גם צריך לתגבר ולתת מעצמו.
    בדיוק כמו שהוא מוכן להשאר שעות נוספות בעבודה, שיחשוב שזה "שעות נוספות" בבית.

תרגישי טוב

• כבר אמרתי שאין עם מי לדבר?
    כשאני מתחילה לדבר איתו אני מתעצבנת תוך 3 שניות על השעון.
    הוא נותן טיעונים הכי לא קשורים בעולם לסיטואציות שלנו וכשאני אומרת לו שזה לא קשור לכלום הוא אומר שאני שוב פעם לא מקשיבה באמת למה שהוא אומר.
    זה כמו מעגל סגור.
    אני מעדיפה לא לעלות את הנושא כי זה דרך ישירה לערב כסאח.
    זה לא שהוא לא עוזר בכלל
    פשוט יש דבר 1 בלבד בעולם הזה שהוא מעל הכל
    מעל אוכל
    מעל ניקיון
    מעלי
    מעל הכל
    וזה המנוחה שלו
    כי הוא התעייף
    ומגיע לו בסופש לישון
    הוא לא רוצה לצאת
    הוא לא רוצה לקום
    הוא לא רוצה לעשות כביסה
    כי זה יום חופש שלו
    והוא רוצה לנוח
    כאילו בשאר הימים הוא מקפל כביסה..
    פשוט מטריף אותי.

• אז בלי לדבר ! לעשות
  • אלוש, יקירה, אני בטח אכתוב פה את מה שכתבו לך אבל בחייאאאאאת - לקחת את בעלך לידיים. להציב עובדה. לא פוצי מוצי אוי אולי תעשה אולי זה, פשוט הנה: קח, הבגדים שם, האוכל פה. אני לא פה. נוסעת למיון. לבד. מתעלפת. לוקחת כדורי שינה. ווטאבר - רק שישאר איתה לבד ויאכל אותה. דרך מגעילה וקשה אבל מה לעשות.
    יש לי דוגמא יפה - השכנה שלי. בן זוגה יכול לשבת ליד הילדה ולא ימצמץ אפילו. לא קם אליה בלילות, לא מלביש, כלום. לשכנה שלי לקח בערך ארבע חודשים עד שהוא הסכים להיות איתה לבד, עם התינוקת, וגם אז הוא עשה סקנדלים, סימס לה שתבוא כי הילדה צורחת וכאלה. אבל היא פשוט הציבה אותו בפני עובדה - אני הולכת לעבוד. אתה עם הילדה. נקודה גדולה ושחורה. שלום.

היום אני רואה אותו מטייל עם המנשא, חורק שיניים מדי פעם אבל בגדול מה זה מסתדר... ולא התפרק ולא נפל ממנו שום חלק מהגוף והשמיים לא התהפכו.
    אני בזמנו פתחתי פה שרשור האם גבר מסוגל לשבת בבית עם תינוק כמו שאישה יושבת בחופשת לידה. והקביעה החד משמעית פה הייתה שכככןןןן. בהחלט יכול.

אני מתנצלת על הרצאה ארוכה, פשוט רציתי לחזק אותך, לחבק אותך ולבקש שלא תוותרי. הם כמו התינוקות - צריך להרגיל אותם לכל דבר.
    קבלי
  • אין לי הרבה מה להציע מאמי
    רק שתרגישי טוב
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • דנה החלק העצוב בסיפור שהוא היה כל כך מעורב בה בינקות,היה קם אליה בלילה\נותן לי לישון.
    הוא גם היום עוזר לי בלילות.
    אבל זה לא מספיק.
    כשאני מרגישה בסדר אז לא אכפת לי לטפל בה היא ילדה מאוד מאוד עצמאית ולא זקוקה לאמא פולניה מאחוריה.כל הדברים המסוכנים מוחבאים או גבוהים
    פשוט בימים כמו אלו כשאני צריכה עזרה...

בכל מקרה, רבתי איתו, אמרתי לו והזכרתי לו איך הוא מתנהג כשהוא מרגיש לא טוב.
    הוא התעצבן שאני משווה.
    אבל לקח אותה ממני,שיחק איתה,והשכיב אותה לישון לגמרי לבד..
    לפחות זה.
    תודה שעזרתן לי לפרוק.

• אחחח גבריםםם אני כבר רואה אותי באותו מצב עם הילדודס שיבואו בעזרת ה'
    אין מה לעשות אני שומעת גם אותן תלונות מהגיסות שלי כל הזמן תנסי להסביר את עצמך אולי הוא לא קולט את המצב..
    שולחת לך חיבוקים ונשיקות ותרגישי טוב

• יקירתי אמרו לך הכל אני מקווה שהמצב ישתפר ועד אז מקווה שתרגישי טוב מהר יותר החלמה מהירה... ותנסו מראש לקבוע חוקיות כלשהי לחלוקת תפקידים בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה